Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masnal is elofordul, hogy a parja egy idore visszavonul, eltunik?
Arra ertem, hogy az egyik fel alig jelentkezik egy kis idore majd visszater. Szakkonyvben olvastam, hogy a ferfiak neha elvonulnak a barlangjukba, amig a no agyal, majd a ferfi visszater es nem erti, hogy a nonek mi baja. Meg olvastam a tulagyalasrol, hogy a ferfi egesznap nem irt, a no ketsegbeesett, hogy mar nem szereti, a ferfi kozben meg egesznap az elvesztett focimeccsel volt el.
Mi 4 honapja vagyunk egyutt, dult a szerelem, folyton irt, hivott, jott, azota kemenyen dolgozik es tobb gondja is adodott, volt mar olyan het, hogy alig irt, utanna meg jott, hogy mennyire szeret, en persze hisztiztem. Mondta, hogy nala vannak ilyenek, hogy neha eltunik, hogy o sem erti, de neha ilyen.
Most megint ez van mar 3 hete, talalkoztunk kozben, de most ir egy heten egyszer vagy ketszer, akkor is keveset, nem ugy erdeklodik, valamelyik nap meg jott, hogy imad, keresett, aztan megint csend. Es en mar aggodom, hogy ha igy visszafogja magat, akkor nem fog elhulni tolem teljesen? Normalis ez a dolog? Masnak is van ilyen tapasztalatja?
Azt tudom, hogy egyszer egy baratom eltunt meg, en meg aggodtam, hogy elrontottam, aztan kiderult, hogy meghalt valakije es maga alatt volt.
4 hónapos kapcsolatban 3.hete felszívódott nagyjából...heti 1x ír? Mégis minek?
Helló, szia, hogy vagy?
Mit lehet ezzel kezdeni?
Neked ez így megfelel?
Nem?
Akkor minek hagyod?
Ez nem normális. Ha valaki szeret akkor érdekli, hogy mi van veled, tudni akarja hogy érzed magad, mi történt veled.
Ébredj fel kicsi lány, ez nem taktika. Mondani meg bármit lehet, így szeretlek úgy szeretlek blablabla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!