Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Masnal is elofordul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masnal is elofordul, hogy a parja egy idore visszavonul, eltunik?

Figyelt kérdés

Arra ertem, hogy az egyik fel alig jelentkezik egy kis idore majd visszater. Szakkonyvben olvastam, hogy a ferfiak neha elvonulnak a barlangjukba, amig a no agyal, majd a ferfi visszater es nem erti, hogy a nonek mi baja. Meg olvastam a tulagyalasrol, hogy a ferfi egesznap nem irt, a no ketsegbeesett, hogy mar nem szereti, a ferfi kozben meg egesznap az elvesztett focimeccsel volt el.

Mi 4 honapja vagyunk egyutt, dult a szerelem, folyton irt, hivott, jott, azota kemenyen dolgozik es tobb gondja is adodott, volt mar olyan het, hogy alig irt, utanna meg jott, hogy mennyire szeret, en persze hisztiztem. Mondta, hogy nala vannak ilyenek, hogy neha eltunik, hogy o sem erti, de neha ilyen.

Most megint ez van mar 3 hete, talalkoztunk kozben, de most ir egy heten egyszer vagy ketszer, akkor is keveset, nem ugy erdeklodik, valamelyik nap meg jott, hogy imad, keresett, aztan megint csend. Es en mar aggodom, hogy ha igy visszafogja magat, akkor nem fog elhulni tolem teljesen? Normalis ez a dolog? Masnak is van ilyen tapasztalatja?

Azt tudom, hogy egyszer egy baratom eltunt meg, en meg aggodtam, hogy elrontottam, aztan kiderult, hogy meghalt valakije es maga alatt volt.

2020. szept. 26. 03:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez nem természetes. Ok egy kis énidő kell. De ez már sok. Főleg így a kapcsolat elején.
2020. szept. 26. 04:14
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Talonban tart.
2020. szept. 26. 05:45
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
A francikat normális hetente egyszer találkozni felnőtt párkapcsolatban....
2020. szept. 26. 05:59
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

4 hónapos kapcsolatban 3.hete felszívódott nagyjából...heti 1x ír? Mégis minek?

Helló, szia, hogy vagy?

Mit lehet ezzel kezdeni?

Neked ez így megfelel?

Nem?

Akkor minek hagyod?

2020. szept. 26. 06:12
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
De, teljesen normális hetente egyszer találkozni. Nem is értem minek kellene többet .
2020. szept. 26. 07:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem normális. Ha valaki szeret akkor érdekli, hogy mi van veled, tudni akarja hogy érzed magad, mi történt veled.

Ébredj fel kicsi lány, ez nem taktika. Mondani meg bármit lehet, így szeretlek úgy szeretlek blablabla...

2020. szept. 26. 07:34
 7/15 A kérdező kommentje:
megkerdi, hogy mi van velem, de ahhoz kepest, hogy maskor milyen volt ez az erdeklodes csak 20 szazalek, ket hete talalkoztunk utoljara, most akart velem lenni, de pont 3 hete ninc autoja, en mentem volna erte, erre az enyemnek baja lett, de szerintem ha vki akar valakit latni, akkor kolcson ker egyet vagy valami
2020. szept. 26. 08:04
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Ne legyél már naiv. Visszavonul a barlangjába, hogy más lányokat is kezelgessen.
2020. szept. 26. 08:09
 9/15 A kérdező kommentje:
szivem szerint ugy veszekednek vele, elmondanam hogy ez tonkretesz engem, de ha mindig hisztizek, akkor nem fogok kelleni neki, en meg bolond olyan szerelmes vagyok, nem szeretnem ha azert erne veget, mert nem vagyok eleg turelmes.
2020. szept. 26. 08:15
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Mi ez a barlangos hülyeség, istenem.. A faszi szarik rád, talonba vagy tartva, aztan kesz. Tiltás, torles. Tovabblepes.
2020. szept. 26. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!