Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Masnal is elofordul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masnal is elofordul, hogy a parja egy idore visszavonul, eltunik?

Figyelt kérdés

Arra ertem, hogy az egyik fel alig jelentkezik egy kis idore majd visszater. Szakkonyvben olvastam, hogy a ferfiak neha elvonulnak a barlangjukba, amig a no agyal, majd a ferfi visszater es nem erti, hogy a nonek mi baja. Meg olvastam a tulagyalasrol, hogy a ferfi egesznap nem irt, a no ketsegbeesett, hogy mar nem szereti, a ferfi kozben meg egesznap az elvesztett focimeccsel volt el.

Mi 4 honapja vagyunk egyutt, dult a szerelem, folyton irt, hivott, jott, azota kemenyen dolgozik es tobb gondja is adodott, volt mar olyan het, hogy alig irt, utanna meg jott, hogy mennyire szeret, en persze hisztiztem. Mondta, hogy nala vannak ilyenek, hogy neha eltunik, hogy o sem erti, de neha ilyen.

Most megint ez van mar 3 hete, talalkoztunk kozben, de most ir egy heten egyszer vagy ketszer, akkor is keveset, nem ugy erdeklodik, valamelyik nap meg jott, hogy imad, keresett, aztan megint csend. Es en mar aggodom, hogy ha igy visszafogja magat, akkor nem fog elhulni tolem teljesen? Normalis ez a dolog? Masnak is van ilyen tapasztalatja?

Azt tudom, hogy egyszer egy baratom eltunt meg, en meg aggodtam, hogy elrontottam, aztan kiderult, hogy meghalt valakije es maga alatt volt.

2020. szept. 26. 03:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem érdekled őt.. :\
2020. szept. 26. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem barlangba visszavonulás, egyszerűen csak szrik bele az egèszbe, meg rád is, tudja, hogy úgy is mindent elnèzel neki. Max van egy kis hiszti, aztán minden megy tovább.

Amúgy meg kocsi nèlkül megszűnik az èlet számotokra, vagy mi? Dolgozni se jártok, mert nincs/elromlott a kocsitok? Vannak egyèb közlekedèsi eszközök is.

2020. szept. 26. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
94%
Az énidő és a szarok rád közt hatalmas különbség van.
2020. szept. 26. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:

En 19 evesen csinaltam csinaltam ilyet utoljara. Azert mert a masik nagyon szerelmes volt belem en viszont annyira nem... Úgy ereztem, h siman megtehetek hasonlokat, mert ugyis mindig irni fog meg hivni es keresni. Igazabol az tetszett, h annyira rajong ertem.

Nalam harmadik szemely nem volt a kepben, bar mondjuk en lany vagyok.

Ez tartott olyan 4 honapig, utana o szakitott velem, mert unta, h sose tudott elerni. Na en ettol kikeszultem es sirtam utana vagy jo 1 honapig, eleg szar volt. Vissza akartam szerezni, de nem o mar nem volt hajlando bekulni...

24 L

2020. szept. 26. 13:28
 15/15 A kérdező kommentje:
koszonom utolso a valaszt, kicsit megnyugtato. Valo igaz, hogy amiota en kulfoldon dolgozom es elerhetobb lettem es egyfolytaban vele lennek, o intett turelemre. Volt nekem is olyan mikor a masik kicsit sok volt, tul elerheto volt, en meg hebe hoba beindultam, maskor meg idegesitett hogy nem hagy levegohoz jutni, de most latom, hogy ilyen egy szerelmes ember.
2020. szept. 27. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!