Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány vagyok, a fiú nem akar komoly kapcsolatot, ha visszavonulok, visszafogom magam, akkor visszahodíthatom?
A srác kisebb egy évvel, utolsó éves egyetemista, nagyon tetszik nekem, a nagy szerelem óta ő az első fiú akinek igent mondtam, akivel összejöttem, s aki megragyogtatott.
Másfél hónapja ismertem meg egy bulin, nagyon be volt indulva, párszori találkozas (bulik+randi) után, a szülinapi ünneplésén lefeküdtem vele. Sajnos láttam aznap, hogy az egyik közös imsrősünk mond neki valamiket rolam (az illetővel találkoztam párszor, de nem ment), szerintem befeketitett, mert mar volt ilyen tapasztalatom a fiu baratok irigysegerol. Azota visszafogta magat, mindig en koszonok ra, bulin jottunk ossze csak. Sajnos latja rajtam, hogy nekem mennyire tetszik, ő meg nem akar komoly kapcsolatot, látom rajta, hogy "ugy el van", haverokkal, buliznak, isznak, sulizik, otthon dolgozik. Elrontottam, hogy nem hagytam, h ő vadaszon, talán azt hiszi, hogy egy olyan lány vagyok, aki bulizik, aki könnyelmű (pedig mennyire az ellentétje), akinek minden jol van ugy, és akit bármikor megkaphat. Én is futok az olyan fiuk elől, akik folyton irnak nekem, akik feszt akarnak velem találkozni, neha jobb a "fittyethányok", a hiszti és a visszavonulás. És amiert ez a fiu el van, pont azert hagyni kell, most visszavonulok, nem koszonok ra,es amikor legkozelebb talalkozunk elmondom azt amit kell. Ugy még volt, hogy pontra tettem fiut, es ra kis idore jelentkezett. De nem tudom, van meg eselyem?
"Sajnos latja rajtam, hogy nekem mennyire tetszik, ő meg nem akar komoly kapcsolatot, látom rajta, hogy "ugy el van", haverokkal, buliznak, isznak, sulizik, otthon dolgozik."
És nincs igaza?
"Elrontottam, hogy nem hagytam, h ő vadaszon, talán azt hiszi, hogy egy olyan lány vagyok, aki bulizik, aki könnyelmű (pedig mennyire az ellentétje), akinek minden jol van ugy, és akit bármikor megkaphat."
Talán téved? Lásd az alsó, általad írt mondatod. Ha pedig hagytad volna, hogy vadásszon, akkor pedig hónapokig játszottad volna az elérhetetlent, mivel csak ezt a két végletet ismeritek.
"Másfél hónapja ismertem meg egy bulin, nagyon be volt indulva, párszori találkozas (bulik+randi) után, a szülinapi ünneplésén lefeküdtem vele."
Sokak szerint hamar adtad oda magad, de a másfél hónap ideális. Csak azt mutattad neki, hogy bulik meg ivászat, semmi, hogy te mennyire értékes és értelmes vagy. Így joggal hiszi azt, hogy könnyűvérű vagy. Én is azt hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!