Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszavonultam a csajozástól! Elfogadnátok, ha egy
haverotok így tenne?
Figyelt kérdés
Visszavonultam, mert meguntam a sok elutasítást. Relatíve sok, mert csak 3 nőnél próbálkoztam, de nem akartam újra pofára esni. Jobb így, kényelmesebb az életem. Haver viszont nem érti meg, és állandóan vinne bulikba nőzni. Egyetemista és sok nőt megdugott már, és azt hiszi, hogy ez mindenkinek gyerekjáték.
Tudom, hogy nekem kell megértetni vele, hogy fogadja el a döntésem! Engem csak az érdekel, hogy Ti elfogadnátok e, ha egy haverotok vagy barátotok így döntene?
Leszarom a haverom magánéletét, amíg nem beszél róla magától
2021. szept. 3. 12:54
2/15 anonim válasza:
Azért 3 próbálkozás nem sok. Kicsit szuneteltesd az ismerkedest, szedd ossze magad es ha te sleg keszen allsz ugyus megtalalod a paros.
2021. szept. 3. 12:55
3/15 anonim válasza:
Ugyanez kb minden találkozó alkalmával megkérdezi, hogy csaj? :D Most lakást veszek, tervezem a magam életét, úgy rendezem be, ahogy nekem tetszik. Az a helyzet, hogy ezek után még nehezebb lesz nőt találni, mert másabb, ha együtt építünk fel valamit, de ha magad teremted meg, akkor nehéz azt elfogadni, hogy akár a bnőd megmondja milyen színűre szeretné a falad színét. Így én ebben a szituációban elvből elutasítok minden nőt. Ez nem hiányozna.
2021. szept. 3. 12:57
4/15 A kérdező kommentje:
Már a szexet sem kívánom annyira. Régen, úgy két éve még mindennap kicsaptam, ma már egy héten egy is elég. Szabályosan már mentálisan vagyok hozzá fáradt.
2021. szept. 3. 13:10
5/15 anonim válasza:
Három nő? A haverod hetente próbálkozik ennyivel és lesz elutasítva; de előbb utóbb bejön, ezért van mindig nője.
2021. szept. 3. 13:12
6/15 anonim válasza:
Eddig sem csajoztal, mi valtozna?
2021. szept. 3. 13:12
7/15 anonim válasza:
Webbeteg szerint, ha gyakrabban vered, csökkented a prosztatarák kialakulásának kockázatát. [link]
2021. szept. 3. 14:06
8/15 anonim válasza:
3 nő neked sok??? Bro' én egy buliban 10 perc alatt több nőnél próbálok "szerencsét" 😂 Kockázat nélkül nincs üzlet ugyebár :)
Ettől még a te magánügyed, ha te nem akarsz csajozni akkor ne tedd, a te életed. Az ismerőseid, barátaid max. elmondják ők mit gondolnak, de nincsenek a helyedben, neked kell leélni így az életed.
2021. szept. 3. 14:59
9/15 anonim válasza:
"Kockázat nélkül nincs üzlet" Hogy ne lenne? Honnan vetted ezt a kula szöveget? Valami zs kategóriás gengszterfilmből?
2021. szept. 3. 15:38
10/15 anonim válasza:
Hamar búzának bélyegezném. Nem hiszem el hogy nem akar csajt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!