Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha 33 és 30 evesen gyereket akarunk?
Figyelt kérdés
Eddig kb mindenki lebeszélni próbált . Család, haverok.
Én vagyok a nő, 33 éves. A kapcsolat komoly nincs ezzel gond de mégis miért akarnak elbizonytalanítani minket ? Meg igazából mikor , ha most nem?? Max 35 ig jó lenne… már hova várni.
2021. aug. 30. 09:09
11/16 anonim válasza:
Mert mindig vannak okos mindent tudó megmondó emberek akik akár be is sertodnek ha nem mindenki az O gondolataik alapján cselekszik.
12/16 anonim válasza:
Ez alapján gondolom az albérlet a bajuk, mivel nem írtad, a tulajd/főbérlő hogy viszonyulna egy babához. Ha kirak, akkor gyerekkel nehezebb albérletet találni.
13/16 anonim válasza:
Ez csak a ti döntésetek kell legyen... nyilván SOHA semmire sincs garancia, de az miatt nem szabad kihagyni a dolgokat.
14/16 A kérdező kommentje:
12 Rengeteg embernek nincs saját lakása ez nem lehet gond. Tudnánk venni éppen csak mondjuk nem itt hanem faluban, annyi pénzünk van simán …. Tehát fedél nélkül nem maradnánk. Csak itt jobb élni egyenlőre , és itt meg sokkal drágább az ingatlan.
2021. aug. 30. 10:54
15/16 anonim válasza:
Szerintem CSAK rátok tartozik.
Ha te és a párod is akarjátok, akkor hajrá!!! Miért lényeges mások véleménye... utána meg körüldöngicsélik a babyt, ha akarod, ha nem 🤗🤗
13# as vagyok
16/16 anonim válasza:
Szép számú gyereket a statisztikáknak a putrisor adja. Ez nem örömteli dolog, hanem katasztrofa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!