Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha 33 és 30 evesen gyereket akarunk?
Eddig kb mindenki lebeszélni próbált . Család, haverok.
Én vagyok a nő, 33 éves. A kapcsolat komoly nincs ezzel gond de mégis miért akarnak elbizonytalanítani minket ? Meg igazából mikor , ha most nem?? Max 35 ig jó lenne… már hova várni.
Passz, mióta vagytok együtt? Együtt éltek, anyagi háttér megvan?
Ha ezek mind rendben vannak és szeretnétek akkor vágjatok bele, ne mások véleménye érdekeljen.
Nem gondolom, hogy ilyen korúakat úgy érdemi ok nélkül bárki le akarna beszélni a gyerekvállalásról, azért már bőven benne vagytok, biológiai szempontból, sőt...
De úgy gondolom, inkább esteleg anyagi vonzatból mondják, vagy de, -mégis a kapcsolatotok komolyságát kérdőjelezik meg.
Azt se írtad hogy éltek, mennyi ideje. Fel tudtok-e nevelni normálisan akár egy utódot, tehát ti elég érettek vagytok-e hozzá?
Mondjuk, ahogy 4 sort magyarul sem tudsz leírni, ennyi, és csak ennyi alapján én is megkérdőjelezek bármilyen kompetenciát tőled.
Dolgozunk mindketten, van valamennyi megtakarítás. Autónk van. Alberletben élünk a jelen árak mellett a saját lakás felejtős sajnos.
2 éve vagyunk együtt elég korántól együtt élünk.
Telorol írok és mast is csinálok közben nem kellene belekötni ebbe.
Én azt nem értem, ennyi idősen hogyhogy befolyásol, sőt érdekel egyáltalán a haverok, család véleménye?
Eldöntöttétek, tehát lesz baba. És minek egyáltalán ezt mindenkivel megbeszélni, meg a véleményét kikérni? A mi rokonságunkban akkor szokás erről beszélni, amikor már összejött, és van mit bejelenteni.
Nem a véleményüket kértük ki csak szoktunk beszélgetni és szóba került.
Igazából csak ennyire mindenki ezt mondja nekem ez furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!