Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy dühös vagyok, amiért szerelmes lettem?
Más is érzett már így?
Olyan emberbe szerettem, akivel fájdalmas véget fog érni a kapcsolatunk.
Vajon így is megéri?
Engedd, hogy átjárjon...
- Emperor Palpatine, 118/F
Nem kamszerelemről van szo.
A szerelem irányithato. Csak sokan nem tudják.
Ha beleszeretsz valakibe sokan beleesnek abba a csapdába hogy azt hiszik attol már le is vannak kötözve senki más nem kell, senki más nem vonzza, senki masba nem tudna szerelmes lenni, csak Ő van örökké es ha nem kellek neki hatalmas fájdalom.
Én már viszont tudom, hogy ez csak csapda
Szerelmesen is lehetséges másba átszeretni és hatalmasan szerelmes lenni es az elsőből full kiábrándulni. Azaz létezik az hogy átszeretni másba. Irányítható.
Nem könnyű. De ha szembejön aki vonz, es kedves veled, es kialakul a kemia es megbizhatsz benne es viszontszeret és és és stb stb stb, akkor menthetetlenul szerelmes leszel a másikba és azt hogy az előző szemét, aljas, vagy közömbös félt szeretted elotte már szánalomnak fogod tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!