Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális hogy nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy nem tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Jelenleg van egy barátom, akivel 3 hónapig minden percet együtt töltöttünk. Azt hittem szerelmes vagyok, de most úgy érzem csak egyszerű kötődésről volt szó. Első barátom, vele vesztettem el. Most távkapcsolatba kezdtünk, de úgy érzem nincs értelme és nem látom, hogy bármi motiválna, hogy így maradjunk. Miért nem tudok sose szerelembe esni?

2021. júl. 1. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha még sose voltál szerelmes, honnan tudod, hogy milyen érzés az? Lehet, amit érzel felé szerelem, csak nem ismered fel.

3 hónap után távkapcsolat viszont nem fog működni

2021. júl. 1. 13:31
 2/4 A kérdező kommentje:
nincs meg ez a rózsaszín köd, és a feltétel nélküli elfogadás. szeretek vele lenni de néha úgy gondolom, hogy azokat a perceket néha a barátaimmal is tölteném. lehet csak több idő kell hogy kialakuljon a szerelem érzete nálam, de ez úgy érzem, hogy a 8000 km távolság erre nem tud megoldást nyújtani. úgy érzem velem van a gond
2021. júl. 1. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak nem találkoztál még a hozzád illővel.

Én is voltam már olyan kapcsolatban, amikor nem voltam szerelmes a másikba, és el is gondolkodtam, hogy minek vagyok ezzel a személlyel, ha nem szeretem. De aztán megismertem később valakit, akit meg tudtam szerelemmel szeretni. Szerintem ha valaki vágyik kapcsolatra, előbb-utóbb megtalálja a neki valót. Még fiatal vagy. :) Előtted az élet.

2021. júl. 1. 13:42
 4/4 harebell ***** válasza:
52%
21 évesen ne jelentsd ki, hogy nem tudsz szerelmes lenni :) Ha nem látsz már jövőt ebben a kapcsolatban, lépj tovább. Megtapasztalod majd, hogy más ember más érzelmeket vált ki belőled, amúgy nem feltétlenül a rózsaszín ködöt kell várni, de ezt csak te tudod felfedezni, hogy TE hogyan éled meg a szerelmet.
2021. júl. 1. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!