Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsáthatok-e az exemnek?
Amikor először jártunk nagyon kicsik,15 évesek voltunk csak, és elég paraszt volt velem, teljesen összetörte a szívem. Nemrég elkezdtünk megint beszélgetni, és elkezdett rám hajtani, amit én viszonoznék is, csak az az egy akadályoz hogy szerinte az első járásunknál amiket csinált (mondjuk a nyilvánosság elől való rejtegetésem vagy az, hogy ignorált és hetente egyszer beszéltünk csak), azzal semmi gond nem volt és nem érti miért lett vége akkor a kapcsolatunknak. Azt hittem fejlődött lelkileg de ez kicsit kizökkent abból a hitből. És bármilyen rég is volt, nekem az akkor fájt. Szerintetek?
20L
Nem vallom, hogy csak a káposzta jó felmelegítve, de szerintem hagyd a fenébe. Ha ő nem látja be, hogy akkor mekkorát hibázott, nincs értelme. Más lenne, ha belátná, elnézést kérne. Meg ha nem változott, akkor ugyanaz történne megint.
Velem is volt hasonló, csak a srác fizikailag akart bántalmazni. Nagyon durván lökdösött, meg ütni akart. Évek múlva jelentkezett többször is, de válaszra sem méltattam. Én ezt nem tudtam volna neki megbocsájtani. Ennek már 10-15 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!