Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, elmondom neki mindenképp megbocsáthat?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat ittam, egész este egy sráccal beszélgettem és egyszer csak rám mászott, de csókon kívül más nem volt mert leállítottam ... Elmondom a barátomnak és rettegek mi lesz de ezt én csesztem el, vállalom a következményét ami persze nem ment fel semmi alól nem hiszem azt.2015. aug. 9. 12:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem megbocsát. Azért mégsem dugtatok, csak elcsattant egy csók. Legközelebb majd nem hagy egyedül bulizni menni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem, ha látja, hogy tényleg megbántad meg mondod neki, hogy nem direkt volt meg leállítottad a srácot, akkor igen, meg fog bocsátani.
3/4 anonim válasza:
a pia az nem indok...
ha elmondod, hogy o nyomult es te leallitottad akkor van esely, de mar bizni lehet nem fog benned teljesen
4/4 anonim válasza:
Hogy volt? Lekapott úgy, hogy te nem is számítottál rá és ellökted (megbocsájtható, nem tehetsz róla), vagy te is benne voltál a csókban (nem bocsátanám meg, azonnal kidobnálak a tudod hova) ?
Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!