Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szóljak neki róla vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak neki róla vagy ne?

Figyelt kérdés

Jövő hónapban be kell menni ügyet intézni a volt munkahelyre, ahol dolgozik valaki, akivel az elmúlt hónapokban kicsit bensőségesebb lett a kapcsolatunk.

Nem történt fizikai síkon semmi, de sokat beszélgettünk online, minden héten az elmúlt 3 hónapban, ami nem munkával volt már kapcsolatos, mert én közben ugye el is jöttem onnan.

Ő kapcsolatban van, én nem.

Szerintetek érdemes szólni neki, h. bemegyek, vagy ne? Ha nem szólok, nem feltétlenül fogok összefutni vele, kikerülhető, mert nagy épületkomplexumról van szó.

2021. aug. 19. 21:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

Végtelenül naív vagy. 3 hónapja napi 10 órában eget rengető szerelem mellett, miért nem szakít? Téged akar, veled szeretne lenni, vágyik rád, senki nem érdekli rajtad kívül.. Ja bocs, ez egy álomkép, boldog az asszonnyal hetente többször dugnak, hidd el, ha ő ha tagadja is. Esze ágában nincs szakítani.

Menj oda, öleld át, csókold meg, rém kínos lesz neki, nem beszélve hetekig magyarázkodni, hogy a csaja ne tudja meg.

2021. aug. 19. 22:15
 22/27 A kérdező kommentje:

22 sajnálhatod is, mert téged valszeg a kutya sem keres, és nem beszélget veled nai x órát és nem mondja, h. fontos lettél neki.

24 egy nőről van szó...

2021. aug. 19. 22:17
 23/27 anonim ***** válasza:
71%

Nem találtad el, nekem nem kell mások után epekednem és álmokban reménykednem :D

Hála ég, én vagyok abban a helyzetben amiben a kis szerelmed. Teljesen mindegy, hogy kapcsolatban vagyok-e vagy sem, keresnek, nem kell megcsalnom senkit, hiába próbálkoznak nálam. Korrekt vagyok, aki kell azért lépek, aki nem az a baráti beszélgetést folytatok. (ami lehet 10-15 órás is) Ha megtudom, hogy ezt szerelemnek gondolja a másik, akkor persze hagyom, mert ha az elején nem tettem a másikért utána se fogok

Ha van ló, akkor nem kell a szamár, csacsikám ;)

2021. aug. 19. 22:22
 24/27 anonim ***** válasza:
71%

Tehát egy kapcsolatban lévő nálad idősebb nő..

Qurva boldog lesz, ha odamész, a legmesszebbre fog kerülni, akkor is ha szólsz, még inkább, ha nem. Az nem örömforrás, ha lebuktathatod.

2021. aug. 19. 22:56
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, mennyivel leszel beljebb, ha szólsz neki és összefuttok.

Szerintem ha tényleg akar valamit, el fog hívni kettesben bárhová randira. Az épületkomplexumtól jó messze.

Vagy akár te is megteheted ezt.

Viszont számolj vele, hogy egyelőre nem te vagy a prioritás az életében és így fog bánni veled a későbbiekben.

2021. aug. 20. 11:24
 26/27 anonim ***** válasza:
25-ös, a kérdező a férfi.
2021. aug. 20. 13:56
 27/27 anonim ***** válasza:
Rendben, értem, akkor hívja el ő, de nyilván ha valaki akar valamit a másiktól, akkor csak elhívja munkahelyen kívüli randira... Nyilván úgy kevésbé kínos.
2021. aug. 20. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!