Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóljak a barátnőm anyukájának hogy öngyilkossággal fenyegetőzik a barátnőm mert szakítottam vele? Vagy ezt csak direkt csinálja? Nem fog magával semmit csinálni?
Ne aggódj, ez jó hír. Aki öngyilkossággal fenyegetőzik, az sose lesz öngyilkos.
Aki meg akar halni, azt csak akkor fogod tudni, ha már megtette.
Klinikai eset a barátnőd.. De Te is!
Szerinted normális egy vita után kórházban kikötni, öngyilkossággal kísérletezni? Mit gondolsz, a további kapcsolatodra vele hogy fog kihatni? Ha ne adj Isten, családot alapítotok, és rájössz, hogy mégsem, akkor a gyerek is sérül?!
Aki ilyen pszichopatával még összejön, meg is érdemli a sorsát! Az ilyen embert kezelésre szorul!De az is,aki visszakúszik egy ilyen ördögi körbe,és hagyja magát érzelmileg zsarolni.Ennek később meglesz a böjtje.
Nyilván fontos a másik még szakítás után,ha valami nem működik,és vége, méltóságteljesen kell lezárni.
Nem értettem soha,hogy valaki miért ragaszkodik a szarba,miért jó az ilyen embernek,hogy az életével zsarolja a másikat? Ahelyett,hogy keresne magának valakit, akivel talán sokkal jobb lenne. Az ilyen bolondokat pont egymásnak teremtette a jó Isten.
Én mindig csak ahhoz szólok hozzá, amivel kapcsolatban van saját tapasztalatom, így ezzel kapcsolatban is.
Aki ténylegesen meg akar halni, az nem reklámozza, mert nem akarja, hogy mások megakadályozzák benne vagy hogy felhívja magára mások figyelmét.
Aki mégis reklámozza, ő is valóban beteg lelkileg, és súlyos problémái lehetnek, de neki a fő célja a fenyegetőzéssel az, hogy felhívja magára a figyelmet, mert szeretet hiányos, de valójában nem akar meghalni.
A hivatalos orvoslásnak is ez az álláspontja, olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!