Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rajtakaptam a barátom, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtakaptam a barátom, hogy a használt zoknijaimat és harisnyáimat szagolgatja! Ezt mire véljem, mit szóljak hozzá?

Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 16:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mond neki, hogy inkább téged szagolgasson.

30/f

2017. febr. 23. 16:40
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Nyomd az arcaba a talpaid egy hosszu nap utan. Szerintem elvezne :D
2017. febr. 23. 16:41
 3/12 A kérdező kommentje:
De ez milyen már, mégis melyik pasi élvezné ezt? xd
2017. febr. 23. 16:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Biztos, mosni készült és nem tudta eldönteni, tiszta, vagy mosni kell:))))
2017. febr. 23. 16:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nála egyfajta "fétis".

De ez csak egy gondolat. A véleményem pedig az, ha komoly a kapcsolatotok, én helyedben leülnék vele, és megbeszélném vele amit láttam, és megkérdezném tőle, mi volt ez az egész. Elfogja mondani neked nyíltan, ha őszinte hozzád.

2017. febr. 23. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lábfétise van, de a durvább fajtából :D
2017. febr. 23. 17:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, ez fétis lesz., Próbálj vele beszélni erről, hogy mondja el a részleteket (mi ez neki, mennyire szereti, mit szeret egész pontosan).
2017. febr. 23. 17:50
 8/12 anonim ***** válasza:
dehogy fétis. volt barátnőmnek imádtam az illatát. nem a parfümjének az illatát hanem az ő illatát. kis időbe beletelt mire rájöttem.
2017. febr. 23. 21:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Üdv #8/8 !

Igazad van abból a szempontból, hogy mindenki sajátos, feromonokat bocsájt ki, a másikban ezáltal az egyedi illattól vagy "belindul" a kémiai kötelék vagy nem ..

De! Most nem a szimpla testillatról beszél. A kérdező azt állítja, hogy a használt zoknia és harisnyája szaglászása közben kapta rajta, akkor ez mi ha nem fétis? Mert normálisnak nem mondható :D

Én a párom saját illattát nagyon szeretem, de eszembe nem jutna szagolgatni a használt alsóneműjét, vagy zokniját. Ez beteges. Kivéve akkor, ha egy adag mosás elindítása céljából szaglászgatta az illető úriember, amit kétlek de mindig vannak kivételek

:)))

2017. febr. 24. 20:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Márpedig #8-nak igaza van, az imádott nőnek jó az illata, amit érezni a levetett alsóneműjén. Talán van, amikor nem, de hát azt is csak akkor lehet megtudni, ha megszagoljuk!

A kérdező legyen boldog, imádja őt a pasi.

(Vesd össze: nefürggyé le!)

2017. febr. 24. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!