Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt tárgyat születésnapra?
Gáz szerintetek?
Olyan dologról van szó, amit már többször is említett hogy nagyon szeretne de drága ahhoz hogy most ilyeneket vegyen magának hisz nem életbe vágó, én pedig pont találtam egy olyat a piacon nagyon jó áron, ugyan használták. Megvettem, és gondoltam hogy megtisztogatom stb akkor csak nem lehet rossz. Ti mit gondolnátok?
Esetleg tegyél hozzá valami desszertet vagy italt. :-)
Ajánlom a ChocoMe csokikat.
amikor már nem tud mire költeni?
mielőtt ezt elolvastam, válaszolni készültem.
Mennyire spéci dolog ez?
Én pl. ismertem olyan embert, aki gyűjtötte az antik tárgyakat, és nagyon rákattant anno a Vaterára emiatt. Ismerek olyat, aki ló maketteket gyűjt, és tiszta lelkes lett, amikor felfedezte az eBay-t, mert ott rengeteg ilyet tesznek fel, itthon meg nem kapható.
Mint nálam a ChocoMe csoki, magamnak nem venném meg, akármennyire szeretném.
Szerintem nyugodtan add neki ezt, és pótold ki valami nyalánksággal, akár süti, akár egy különleges édesség, akár valami jó ital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!