Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
Nemrég jöttünk össze, de elég nagy a szerelem, ideje lenne őt bemutatnom, mivel már tudják, hogy van valakim, nyaggatnak emiatt. A szüleim nem túl elfogadóak (nyíltan rasszistának sem mondanám őket), de elég vaskalaposak... Fogalmam sincs, hogyan reagálnának, de bennem van a félsz, hogy rosszul.
Szerintetek felvezessem mielőtt hazahozom a párom, hogy ő bizony nem magyar, nem fehér fiú vagy a meglepetés jobb?
Hogy mennyi rasszista, suttyó paraszt van ott, te magasságos.. Ítélkezni, na az megy, meg szidni mindenkit, aki más, mint mi, tipikus magyar mentalitás, a lehető legundoritobb fajtából.
Kérdező: szerintem szólj nekik előre mindenképp, hogy tudjanak rá "felkészülni". Ha meg szeretnek, akkor elfogadják, hogy te vele vagy boldog és nem akarnak majd a boldogságod útjába állni. Legalábbis en úgy gondolom egy értelmes, normális szülő nem akar rosszat a gyerekének.
Ó, engem nem érdekel, tipikusan szerencsétlen, sikertelen emberek sajátja ez... :) Főleg itt gyakorin, ahol tele van parázós kérdésekkel, hogy félnek, a külföldiek elhalásszák előlük a nőket... :))
Na, de a lényeg: több véleményt meghallgatva, jobban átrágva, mindenképpen leültetem őket holnap. Egyébként anyunak már este megemlítettem a dolgot, de azt hitte, hogy humorizálok, elment aludni :D Dehát már fáradt volna nagyon, hozzátenném... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!