Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szóljak neki róla vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak neki róla vagy ne?

Figyelt kérdés

Jövő hónapban be kell menni ügyet intézni a volt munkahelyre, ahol dolgozik valaki, akivel az elmúlt hónapokban kicsit bensőségesebb lett a kapcsolatunk.

Nem történt fizikai síkon semmi, de sokat beszélgettünk online, minden héten az elmúlt 3 hónapban, ami nem munkával volt már kapcsolatos, mert én közben ugye el is jöttem onnan.

Ő kapcsolatban van, én nem.

Szerintetek érdemes szólni neki, h. bemegyek, vagy ne? Ha nem szólok, nem feltétlenül fogok összefutni vele, kikerülhető, mert nagy épületkomplexumról van szó.

2021. aug. 19. 21:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem felesleges szólnod. Ha találkoztok is, akkor max köszönsz és mész a dolgodra, nagyon max 1-2 sablonos “hogy vagy, minden oké?”-t lehet le kell nyomni, de nem hinném hogy ez be kellene neki jelentened
2021. aug. 19. 21:20
 2/27 A kérdező kommentje:
bizonyára nem ez lenne, mert már annál sokkal mélyebb a kapcsolatunk.
2021. aug. 19. 21:22
 3/27 anonim ***** válasza:
87%

Mindegy milyen kapcsolatotok volt, nem miatta mész be. Gondolom többiek előtt, meg nem kezd el semmit csinálni, főleg, hogy fizikailag nem volt semmi.

Lehet szimplán csak izgalmas volt neked irogatni, de amúgy most lehet csak köszönne és menne ő is a dolgára

2021. aug. 19. 21:27
 4/27 anonim ***** válasza:
62%
Eszednél vagy? Le kellene szarnod, ha kapcsolatban van! Már rég le kellett volna tiltanod mindenhonnan, és nem várni, hogy mikor szán meg 1-2 mondattal. Ő jól van nélküled, rendszeresen dug, szeretik otthon is. Nem hiányoznál, ha nem lennél!
2021. aug. 19. 21:29
 5/27 anonim ***** válasza:
36%
Nem értelek; már egy havernál is szólnék, hogy oda megyek a munkahelye környékére, hátha összefuthatunk egy kávéra. Te meg egy hozzád közel álló elől rejtőzködsz?
2021. aug. 19. 21:30
 6/27 anonim ***** válasza:
84%
2-es Mitől lenne mély kapcsolatotok? Tündérbogár mással dug, nem beszélve arról, hogy vele is él.
2021. aug. 19. 21:32
 7/27 A kérdező kommentje:

4-es miért ismered?

ezt utálom a gyk-sokban, h. olyat engedtek meg magatoknak, miközben semmit nem árultam el róla, meg a körülményeiről, hogy eszem megáll.

én ezt nem fogom magyarázni mitől mély, csak ránk tartozik az a fele.

5 nem rejtőzködöm...

szevasztok

2021. aug. 19. 21:37
 8/27 anonim ***** válasza:
70%
Sértődj meg, ha szembesítenek vele, hogy szarik rád. Nagyon felnőtt hozzáállás.
2021. aug. 19. 21:47
 9/27 anonim ***** válasza:
25%

Ezek szerint azzal, hogy felmondtál, megszűnt a beszélgetés is. Marha mély kapcsolat, tényleg.

Szólj, ha utoljára még egyszer látni akarod, és jót akarsz bőgni mindenki előtt.

2021. aug. 19. 21:48
 10/27 anonim ***** válasza:
23%

Szólj.

Voltam hasonló helyzetben, én örülnék neki, ha szólna.

Ő úgy tudja, foglalt vagyok...

2021. aug. 19. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!