Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy rossz volt vele az első szex? Ezzel megbántanám?
Régóta, egészen pontosan 4 éve kergettük egymást, ment a macska-egér harc. Most végre együtt vagyunk.
Tapasztaltabb nálam jóval és mindig úgy gondoltam, hogy jó lehet vele az ágyban. De igazából szörnyű volt... Pedig volt előjáték, méretügyileg sem problémás, de nem volt jó.
Lehet hogy az is benne volt, hogy túl sokat vártam rá és nagyok voltak az elvárásaim, nem tudom. Kb végig olyan volt, mintha csak az lenne fontos, hogy neki jó legyen. Látta, tudta, hogy én szex közben nem mentem el, erre annyit mondott, hogy "hát az nem jó".
Itt le van pontozva mindenki, aki nem küldene el elsőre a csávót.
Én 6 férfival voltam, de sosem hittem hogy elsőre megy majd az egetrengető szex, mint a filmekben... És nem is ment.
Én is adnék neki simán esélyt.
Ráadásul mondom ezt úgy, hogy a férjemmel nem volt túl jó a kezdés szex téren, de idővel osszecsiszolódtunk és mostmár baromi jó és aktív 9 év után is.
Ja és a kérdésre a válasz.
Szerintem simán el lehet mondani nyíltan, hogy mi jön be, vagy hogyan van könnyebben orgazmusod.
Pl nekem csak csikló orgazmusom van, így vagy kézzel, vagy orál vagy magamnak izgatva tudok elmenni. Na most ezt nem nagyon tudja senki kitalálni elsőre....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!