Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűvösen viselkedni valakivel, akinek amúgy a nyakába ugranál?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk közömbösek, azonban kapcsolatban vagyunk. Nem a testiség hajt minket, de az is ott van. Ezért simán kerülöm a közelségét, eddig csak ártatlan beszélgetés volt, ami tovább vezetett, és most kínlódok, mert jól esne beszélgetni, közösen csinálni valamit, ugyanakkor nem szabad, lehet. Valószínű csak fellángolás, de így egy jó barátot veszitek. Hogyan lehet ezen átbillenni?2021. aug. 16. 17:32
31/36 anonim válasza:
Ezt a srácot egyelőre nem te csábitod, hanem ő hódít..níncs elcsábítva, egyelőre csak te eszed be a csalit, ennyiről szól csak. Lehet meg is húz ha nem egy pancser.
De mindenesetre a saját párja se csábította el, úgy néz ki.
32/36 anonim válasza:
Azaz nehezen kaphato a srác. Akkor jo pasi lehet:)
33/36 anonim válasza:
Úgy hagynálak ott, mint a huzat. Tegyél egy szívességed a párodnak és mondd ezt el neki, hogy legyen választási lehetősége és találhasson olyasvalakit, akit megérdemel! Te meg feküdj le ezzel, legyél te a következő 4-6 hónapos kapcsolata és egészségedre! Tudod ki pocsékolna rád még 15 évet!
34/36 anonim válasza:
Szerintem e-mailozgassatok is, néha egy kis titkos tapi, úgy izgalmasabb.
35/36 anonim válasza:
Hogy lehetne ezen átbillenni? Így hogy szeretitek egymást így sehogy. Keress másik havert.
36/36 anonim válasza:
16- os, hú, de igazat írtál! Ki kéne nyomtatni, bekereteztetni, és kirakni a falra minden nőnek!
Én már így élem az életem, csak addig tartok meg egy pasit, amíg az udvarlási szakaszban van,és elhalmoz mindennel. Amint elkezd átváltani paraszt üzemmódba, dobom. A legutóbbi egész sokáig meg bírta játszani magát,amivel én csak jól jártam, viszont egy idő után elbízta magát, mondván, már úgyis az övé vagyok,és hibát hibára halmozott. Nagyon meglepődött, mikor megmutattam neki az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!