Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűvösen viselkedni valakivel, akinek amúgy a nyakába ugranál?
A pasikrol irtam nem magamrol.
Az udvarlasi szakaszban meroben mások mint kapcsolatban.
A szoban forgo is mit nyujt a kapcsolatába? A kolleginákkal flörtöl a párja mellett..
Örülj hogy nem te vagy a párja.
17es, teljesen reszletkérdés, hogy ki milyen nemű.
Ha én vagyok a pasi, akkor dugjam meg, azt csá, ha nő akkor biztos jódolgomban meghülyültem szegény férjem... Vagy mit változna?
Adott egy olyan pillanat az életemben, ahol már kvára bele vagyok punnyadva a másikba. Amikor már régen nincs az a felemelő rózsaszín köd, van helyette néha vörös vagy épp lila a düh és csalódottság miatt, amikor a napok perceknek tűnnek, erre jön az életedbe valaki, aki 5éve még csak meg sem ölelt, de egyre jobban esett vele lenni, majd kb köpni nyelni nemtudsz módon bejelenti, hogy vonzó vagyok számára.
nem mindegy a nemed, ahhoz, h. értelmezhető legyen a szitu.
nem tudom miért olyan nehéz erre tisztességesen válaszolni, normálisan kérdeztem
hanem meg ne tegyél fel kérdéseket!
"aki 5éve még csak meg sem ölelt, de egyre jobban esett vele lenni"
mi van, 5 éve tart ez a csikicsuki?
5 alatt semmire nem mentetek?
öreg, ez felejtős!
26 "jön az életedbe valaki, aki 5éve még csak meg sem ölelt"
Egy haverom mondta is, hogy ő speciel kidobott vagy elhanyagolt nőkre utazik "megvigasztalni"őket.
Ne légy már ostoba.
Egy pasi abban mutatkozik meg VALOJÁBAN, ahogy a saját párjával bánik vagy ahogy az exével bánt. Semmi másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!