Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hűvösen viselkedni valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűvösen viselkedni valakivel, akinek amúgy a nyakába ugranál?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk közömbösek, azonban kapcsolatban vagyunk. Nem a testiség hajt minket, de az is ott van. Ezért simán kerülöm a közelségét, eddig csak ártatlan beszélgetés volt, ami tovább vezetett, és most kínlódok, mert jól esne beszélgetni, közösen csinálni valamit, ugyanakkor nem szabad, lehet. Valószínű csak fellángolás, de így egy jó barátot veszitek. Hogyan lehet ezen átbillenni?
2021. aug. 16. 17:32
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
72%
Fel kéne nőni? Az ilyen romantikus filmbe illő drámák általában csak a fejekben vannak. Ő dugni akar, te meg unatkozol. Csak épp ez nem anynira költői, ugye... barátság, ugyanmár. Két gerinctelen ember kihasznál két másikat, akikkel elhitetik, hogy kapcsolatban vannak, aztán a hátuk mögött megalázzák őket. Ez a valóság. A többi csak máz a szron.
2021. aug. 16. 17:36
 2/36 anonim ***** válasza:
90%
Ha ennyire odavagy másért, miért vagy együtt a pároddal? Szereted egyáltalán?
2021. aug. 16. 17:37
 3/36 anonim ***** válasza:
90%
Miért hitegeted azzal a párodat, hogy szereted? Mi értelme ennek? Miért vered át? Miért nem hagyod ott?
2021. aug. 16. 17:46
 4/36 anonim ***** válasza:
88%

Nőjj fel, és döntsd el, hogy mit akarsz:

Ha a párodat, akkor soha többé ne beszélj ezzel a sráccal. Akkor sem, ha most rohadt pocsék.

Ha ezt a srácot, akkor szakíts a pároddal, és válaszd őt.

Határozd el, mit akarsz.

2021. aug. 16. 18:04
 5/36 anonim ***** válasza:
38%

te vagy a nő v. a ffi?

ő tudja mit érzel?

hol tudtok beszélgetni? (cset, személyesen?)

2021. aug. 16. 18:06
 6/36 A kérdező kommentje:

Személyesen és az online térben. Először csak futó szakmai kapcsolat volt. Magázódó hivatalosból jutottunk el a haveri tegezéshez. Neki komolynak induló, de rövid kapcsolatai vannak, most is van egy féléves, nekem 15éves kicsit!? beszürkült házasságom(munka,család,otthon) szentháromságban.

Sok szürke, elrohanunk egymás mellett dolog miatt igazán jól esett, hogy van. Pl párom munkahelyem mellett, én hívom ebédelni, de ő inkább "rohan", nem volt 30 perce egy közös ebédre, míg a másik csak úgy elhív ebédelni, pedig neki tényleg idő a közelembe utazni is, de szakított időt erre(nem kértem, vagy jeleztem ilyesmit neki)

Volt egy kicsit erősebbre sikerült beszélgetés, amiben kifejtette, mennyire talál vonzónak etc...

Pedig a mostani párját nekem újságolta el először, hogy mennyire örül neki, bemutatott neki, bármi pozitív vagy negatív érte megbeszélte velem, akár szakmai, magánéleti, eü volt.

Ez mellé lett valahogy egyre vonzóbb.

2021. aug. 16. 18:47
 7/36 anonim ***** válasza:
63%
kérdező, te nő vagy férfi vagy?
2021. aug. 16. 18:51
 8/36 anonim ***** válasza:
22%
Persze, hogy, van ideje, erről szól az élete. Te leszel a következő, ha hagyod. Csak utána ne sírj a 15 éves életedért, amikor vége lesz. A te hibádból. Meg is érdemled. N37
2021. aug. 16. 18:55
 9/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ő a nő... és neki unalmas a házassága, a pasi meg éhezik az új prédára. Ez egy teljesen tipikus történet. Kérdező, szerintem a megérzéseidet fogod követni, aminek természetesen sírás lesz a vége...
2021. aug. 16. 18:56
 10/36 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy szeretőt akarok... Hogy bárkinek is keresztbe tennék

Ha nem zavarna, szerinted lenne itt kérdés, elárulom, nem.

2021. aug. 16. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!