Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűvösen viselkedni valakivel, akinek amúgy a nyakába ugranál?
Nőjj fel, és döntsd el, hogy mit akarsz:
Ha a párodat, akkor soha többé ne beszélj ezzel a sráccal. Akkor sem, ha most rohadt pocsék.
Ha ezt a srácot, akkor szakíts a pároddal, és válaszd őt.
Határozd el, mit akarsz.
te vagy a nő v. a ffi?
ő tudja mit érzel?
hol tudtok beszélgetni? (cset, személyesen?)
Személyesen és az online térben. Először csak futó szakmai kapcsolat volt. Magázódó hivatalosból jutottunk el a haveri tegezéshez. Neki komolynak induló, de rövid kapcsolatai vannak, most is van egy féléves, nekem 15éves kicsit!? beszürkült házasságom(munka,család,otthon) szentháromságban.
Sok szürke, elrohanunk egymás mellett dolog miatt igazán jól esett, hogy van. Pl párom munkahelyem mellett, én hívom ebédelni, de ő inkább "rohan", nem volt 30 perce egy közös ebédre, míg a másik csak úgy elhív ebédelni, pedig neki tényleg idő a közelembe utazni is, de szakított időt erre(nem kértem, vagy jeleztem ilyesmit neki)
Volt egy kicsit erősebbre sikerült beszélgetés, amiben kifejtette, mennyire talál vonzónak etc...
Pedig a mostani párját nekem újságolta el először, hogy mennyire örül neki, bemutatott neki, bármi pozitív vagy negatív érte megbeszélte velem, akár szakmai, magánéleti, eü volt.
Ez mellé lett valahogy egyre vonzóbb.
Ki mondta, hogy szeretőt akarok... Hogy bárkinek is keresztbe tennék
Ha nem zavarna, szerinted lenne itt kérdés, elárulom, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!