Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hűvösen viselkedni valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűvösen viselkedni valakivel, akinek amúgy a nyakába ugranál?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk közömbösek, azonban kapcsolatban vagyunk. Nem a testiség hajt minket, de az is ott van. Ezért simán kerülöm a közelségét, eddig csak ártatlan beszélgetés volt, ami tovább vezetett, és most kínlódok, mert jól esne beszélgetni, közösen csinálni valamit, ugyanakkor nem szabad, lehet. Valószínű csak fellángolás, de így egy jó barátot veszitek. Hogyan lehet ezen átbillenni?
2021. aug. 16. 17:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
31%
...és ő lesz az áldozat, akit becsaptak, persze. Véletlenül sem az a szemét ember, aki 15 évet dobott oda egy laza dugásért. Véletlenül sem.
2021. aug. 16. 18:57
 12/36 anonim ***** válasza:
31%

Az a helyzet hogy ezzel nem vagy egyedül akar nő vagy akar ferfi.Az embernek a szürke hétköznapok után jólesik ha valaki törődik vele és odafigyel kedves😊

Szexre és barátsagra szerintem okés lehet.

Kérdező nyitott házasságban élsz?

2021. aug. 16. 19:00
 13/36 anonim ***** válasza:
18%

te nő vagy, vagy férfi?

segítene a tisztánlátásban...

ha ő is vonzódik szerinted hozzád, akkor fél éve miért kezdett vkivel kapcsolatot?

2021. aug. 16. 19:10
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

és mit lehet tudni az előzményekről, hol találkoztatok hivatalosan?

munkahely?

egyetem?

2021. aug. 16. 19:10
 15/36 A kérdező kommentje:

Két napja beszélt arról, hogy vonzónak talál.

Ötletem sincs, miből miért.

Csak elmondta.

Azóta inkább nehézkesen válaszolok az üzeneteire

2021. aug. 16. 19:13
 16/36 anonim ***** válasza:
65%

Ennek ne dőlj be

"míg a másik csak úgy elhív ebédelni"

Nekem is feltunt ugyanis az, h9gy MINDEN más pasi tobbet foglalkozik velem mint a sajat barátom. De miert? Mert ők még nem d.gtak meg.

Valaki főz sut nekem kajákat hoz arra hív

Másvalaki órákat napokat chatel videochatel velem

Harmadik segiteni akar a jövőmben meg menjek ki hozzá kulfoldre dolgozni el tud helyezni mindenem meglenne

A kovetkező jonne mindent megjavitani megszerelni nálam meg kifesteni

A barátom meg(de az osszes akivel épp járok)

-nem süt főz nehezen hív meg barmire is, sőt azt várja hogy en süssek főzzek rá

-neha vissza se irnak, vagy ejszakára kikapcsolják a telot, vagy ha visszairnak 2 mondatban elinteznek

- le se sz.rják a jövőmet karfieremet lehetosegeimet, nem támogaznak de egy ötlet tanács sincs soha, teljesen magamra hagynak

- egyikse csinált meg soha semmit az en alberletemben.

Viszonzlt az ÖSSZES többi srác aki NEM a barátom, nem k.félek vele, meg a tenyéren hordoz.

Ha járnánk meg:

Csalnának összevissza, elcs.sznék a kapcsolatot, lekezelőek lennének, ki akarnának használni, nem szerelmesek etc.

Csak mert az exek is MOST a csillagokat is lehozzák de mikor a kezukben vagyok meg sz.rnak le.

Soha ne dőlj be annak hogy mert MÁS pasi tobb törődest ad. Igen mert nem veled jár! A párjának mit ad? Ezt hogy más nővel "brékel"?ház ezt adják a párjuknak...

2021. aug. 16. 19:14
 17/36 anonim ***** válasza:
45%

kérdező, nehéz válaszolnod arra, h. te ki a fene vagy: ffi v. nő?

harmadjára kérdezem

2021. aug. 16. 19:16
 18/36 anonim ***** válasza:
84%
#17 egyértelmű, hogy a kérdező egy csaj
2021. aug. 16. 19:17
 19/36 anonim ***** válasza:
81%

Minden pasi lehozza a csillagokat HA nem vele jársz. A párjukat meg lesz.rják magas ivben HA vele jársz.

Ez álca.

2021. aug. 16. 19:17
 20/36 anonim ***** válasza:
50%
*a párjukat azaz teged meg lesz.rnak ha vele jársz.
2021. aug. 16. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!