Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tanár létedre volt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár létedre volt, hogy őszintén beleszerettél?

Figyelt kérdés

... egy diákodba (középsuli vagy egyetem).

Honnan jöttél rá, hogy szereted, és ez több puszta testi vágynál? Hogy tudtad nem elárulni magad előtte? Mi lett az egészből?

2021. aug. 15. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Voltam óraadó és nem, nem volt ilyen. Ahhoz irreálisan kevés időt töltök adott emberrel, hogy egyáltalán megismerjem. Akit meg nem ismerek, abba hogy lennék már szerelmes? Legfeljebb tetszhet, de az meg egy olyan érzés, amit egyik percről a másikra félre lehet söpörni.
2021. aug. 15. 17:43
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 A kérdés nem specifikusan az óraadó tanároknak szólt, ill. a kérdésfeltevésben benne volt, hogy olyanok válaszát várom, akik beleszerettek...
2021. aug. 15. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Én gimis tanárként sosem szerettem bele a tanítványaimba. Ahhoz olyan fiatalok és éretlenek még. Jóformán gyerekek. 15 éves fiúosztályban tanítottam, és észrevettem, hogy néhány belém habarodott, de nem tehetnek róla ebben a korban, nem is foglalkoztam vele különösebben. Szimplán ignoráltam, és ugyanúgy bántam velük, mint a többiekkel.

Amikor viszont én voltam gimis, nagyon vonzódtam az egyik tanáromhoz. Megkockáztatom, hogy az szerelem volt. Nem volt sokkal idősebb nálam. Azért gondolom, hogy szerelem lehetett, mert nem a külsejével fogott meg, hanem a személyiségével. A tulajdonságai, legalábbis ahogy én ismerni véltem, az tetszett igazán. Szerettem a történeteit, ahogy beszélt, amilyen határozott volt, amilyen értelmes. Az első találkozásunkkor azt éreztem, mintha villám csapott volna le - azonnali erős vonzalom, ahogy a szemébe néztem, és akkor még nem is szóltunk semmit. 18 voltam. Soha nem éreztem előtte hasonlót. Folyton rá gondoltam, feltűnés nélkül kerestem a lehetőséget, hogy lássam. De kellemetlen is volt nekem, emlékszem, helytelennek érződött, mert a tanítványa voltam. Kiegyenlítetlen erőviszonyok. Hogy tudtam magam nem elárulni? A zárkózottság példaképe voltam. Soha nem mutattam ki a szimpátiát, nem kerestem, tartottam a távolságot, tudtam, hol a helyem. Még a szemkontaktust is kerültem, mert a szem mégis hamar elárul. Később, felnőttként kapcsolatban voltunk még egy ideig. De utána sajnos már nem lett belőle semmi, szerintem ő sem tudta elfelejteni, hogy egykor a tanítványa voltam. Pedig már egyértelmű volt, hogy kölcsönös a vonzalom. A mai napig, ha eszembe jut, kicsit sajnálom. De talán mégsem voltunk igazán egymáshoz illők, ha így alakult.

Te kibe szerettél bele?

2021. aug. 16. 18:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Én senkibe, de egy volt tanáromon ezt érzem, hogy érdeklem, de ez már felsőoktatás.

Azért volt, mert már végeztem, de még mindig tartjuk a kapcsolatot, mindketten mással vagyunk kapcsolatban.

Nem 100%, de erősen esélyes, h. nem vok közömbös neki.

2021. aug. 17. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!