Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy aki őszinté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy aki őszintén szeret, annak nem hiszünk, de aki manipulál, abba simán beleszeretünk?

Figyelt kérdés
Elég gyakori jelenség. Általánosságban ezt látom. Hogy aki őszintén szeret valakit, azt elutasítják, mert nem elég kifinomultan közeledik. Túlságosan sokat adna, túl hamar kimutatja a szeretetét. Míg aki manipulál, az tudatosan tudja irányítani a dolgokat, nem ragadják el az érzések, így sokkal könnyebben el tudja érni, hogy összejöjjön azzal, akivel szeretne.
2019. jún. 24. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem attól fogsz valakibe beleszeretni, mert ő szeret.

A nem viszonzott, egyoldalú szeretet kinyilvánítás nagyon terhes a másik félnek. Ha ez többször is megtörténik, vagyis üldöz a szerelmével, megspékelve némi giccses körítéssel, pedig kifejezetten taszító.

2019. jún. 24. 22:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Ha engem elutasítanak, én utána nem üldözöm a másik a szerelmemmel, nem akarok a terhére lenni.
2019. jún. 24. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes ember észreveszi a ,,manipulálást" lehet nem azonnal, de viszonylag hamar.Volt férfi aki tényleg szeretett, egy hét után már eltervezte a közös jövőt, úgy hogy még szex se volt közöttünk, illetve volt jósnál aki megjósolta, hogy lesz egy lányunk.:D

Végül is nekem lett egy lányom, de nem attól az illetőtől.Mert szakítottam.A 200 napi hívás sok volt tőle és még 2 évig ,,udvarolt" bombázott.Pedig nem vagyok egy toppmodell típus.Ő pedig alapvetően egy aranyos fiú volt, csak épp nem bírtam olyan tempóba haladni a ,,kapcsolatunk elmélyítésébe" amennyire neki 1 hét alatt sikerült.Ha én egy könnyen szerelembe eső típus vagyok valószínűleg 1 hónap alatt összeköltöztünk volna és 3. hónapba már gyereket vállalunk..szóval érted.Őszintén szeretett ,de fullasztóan.Szerintem ha valaki a másikra telepedik és megfojtja az érzéseivel attól a másik inkább menekül.

2019. jún. 24. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Na kezdjük azzal, hogy egy megfelelő önbecsüléssel és érzelmi intelligenciával rendelkező embernél nincs olyan, hogy nem hiszi el ha valaki szereti. Ez csak önbizalomhiányos embereknél fordul elő, náluk viszont szinte mindig. A csillagokat is lehozhatod neki de akkor is azt fogja hinni, hogy csak játszadozol. De aki rendben van önmagával annak nem lesznek ilyen kétségei. Viszont senki nem fog összejönni valakivel csak mert az szereti, ez nem így működik.

Ugyan ez a manipulációval is. Akinek minimális érzelmi intelligenciája van az tudni fogja ha valaki nem szereti. Ezt az ember egyszerűen csak tudja mert egyértelmű. Maximum is hazudik magának mert össze akar jönni a másikkal.

2019. jún. 24. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nőknél tapasztaltam, hogy talán egyfajta idealizálás miatt. Aki nem mutat túlzott érdeklődést, azon lehet agyalniuk, hogy "vajon mit gondolhat, mit akarhat?", olyan misztikussá válik számukra az egyén. Felruházhatják dolgokkal a személyiségét, közben kiderül, hogy egyáltalán nem olyan. Nade ha egyből nyílt lapokkal játszik a hapsi, hogy ő egyáltalán nem olyan, akkor gondolni sem fog rá a nő, mert nem lesz izgalmas, érdekes számára.
2019. jún. 25. 07:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek. Általában a nők egy "álomképhez" mennek hozzá. Azt hiszik a hapsi az akcióhős, azt mikor felébrednek, akkor jön a válás... Pedig az élet nem egy mozifilm, de sokakban szorongást is kiválthat, hogy "minden pasi egyforma". Igen, egyforma, egyik sem a filmvásznon él, hanem a való életben, s igen, szrik is, jó büdöset.
2019. jún. 25. 08:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem így van. Legalábbis azoknál nem, akik 2 lábbal a földön állnak.
2019. jún. 25. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!