Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Őszintén, mi van, ha beleszerettek a haverotok nőjébe?
Most nem az érdekel, hogy erkölcsileg mennyire gáz lenne elvenni a haver barátnőjét.
Arra vagyok kíváncsi, ha tényleg ott lennétek, tényleg totálisan beleszerelmesednétek egy haverotok (nem barát, csak egy átlagos haver) nőjébe, megpróbálnátok azért így is, ha a csaj hajlik felétek, vagy nem kezdenétek ki semmilyen körülmények között sem a csajjal?
Kérlek, ne adjátok az álszentet, tudjátok, hogy a szerelemnek nem lehet parancsolni. Szóval?
Asszem az elettarsam baratja szeretett belem. Nagyon arra hajaz a viselkedese. Az elettarsam meg mindenaron ossze akar minket vesziteni. En kedvelem, de nem illo osszejonni vele soha semmilyen korulmenyek kozt.
N
Én nem próbálkoznék olyannál, aki kapcsolatban van. Tök mindegy, hogy haver barátnője vagy egy ellenségé. Amelyik lány otthagy egy kapcsolatot egy másik fiúért, az lehet, hogy velem is megteszi majd ugyanezt.
És akkor még nem is beszéltünk az erkölcsi vonzatáról. A válaszom nem.
olyan naivacska ez a kérdés.
ha még nem volt dugás,titkos kis találkák,akkor hogyan szerethettél bele?
ha mégis beleszerettél úgy hogy semmi sem történt,akkor meg kb semmit sem tudsz a csajozásról a nőkről és esélyed sincs elcsatlizni más nőjét.
de hogy válaszoljak is,dugtam már meg több ismerősöm nőjét,de soha nem szeretnék bele ilyen link csalfa jellemtelen nőkbe.
teljesen mind1 kinek a barátnője, kapcsolatban van, akkor nem hajtok rá...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!