Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Őszintén, mi van, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Őszintén, mi van, ha beleszerettek a haverotok nőjébe?

Figyelt kérdés

Most nem az érdekel, hogy erkölcsileg mennyire gáz lenne elvenni a haver barátnőjét.

Arra vagyok kíváncsi, ha tényleg ott lennétek, tényleg totálisan beleszerelmesednétek egy haverotok (nem barát, csak egy átlagos haver) nőjébe, megpróbálnátok azért így is, ha a csaj hajlik felétek, vagy nem kezdenétek ki semmilyen körülmények között sem a csajjal?

Kérlek, ne adjátok az álszentet, tudjátok, hogy a szerelemnek nem lehet parancsolni. Szóval?

2016. aug. 24. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig minden körülmények között tiszteletben tartom a haverom és kapcsolatukat.
2016. aug. 24. 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Egyértelműen, az ÉN az első, minden körülmények között.
2016. aug. 24. 23:21
 3/12 anonim ***** válasza:
barátét, haverét nem, ismerősét megtettem.
2016. aug. 24. 23:33
 4/12 Blade Bone ***** válasza:
Nem volt még ilyen, és nem is lesz, mert csak belsőbe tudok igazán beleszeretni, és egy haver nőjével sem olyan a kapcsolatom, hogy azt mondhatom, ismerem. Szóval ez nem fordulhat elő. Tetszeni volt, hogy már tetszett egy-rgy ismerős barátnője, de az nálam csak annyi, hogy néha szemügyre veszem. És egyébként nem is jönnék szerintem így össze senkivel, még ha véletlen történne is ilyesmi.
2016. aug. 24. 23:43
 5/12 anonim ***** válasza:
ha kölcsönös a vonzalom, akkor nincs miről beszélni
2016. aug. 24. 23:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Asszem az elettarsam baratja szeretett belem. Nagyon arra hajaz a viselkedese. Az elettarsam meg mindenaron ossze akar minket vesziteni. En kedvelem, de nem illo osszejonni vele soha semmilyen korulmenyek kozt.

N

2016. aug. 25. 00:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem próbálkoznék olyannál, aki kapcsolatban van. Tök mindegy, hogy haver barátnője vagy egy ellenségé. Amelyik lány otthagy egy kapcsolatot egy másik fiúért, az lehet, hogy velem is megteszi majd ugyanezt.

És akkor még nem is beszéltünk az erkölcsi vonzatáról. A válaszom nem.

2016. aug. 25. 00:43
 8/12 anonim ***** válasza:
9%

olyan naivacska ez a kérdés.

ha még nem volt dugás,titkos kis találkák,akkor hogyan szerethettél bele?

ha mégis beleszerettél úgy hogy semmi sem történt,akkor meg kb semmit sem tudsz a csajozásról a nőkről és esélyed sincs elcsatlizni más nőjét.

de hogy válaszoljak is,dugtam már meg több ismerősöm nőjét,de soha nem szeretnék bele ilyen link csalfa jellemtelen nőkbe.

2016. aug. 25. 00:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha egy számomra idegen fiúnak/férfinak barátnője van és kiderül, hogy tetszem a lánynak és teszem azt nekem is ő, akkor se hajtanék rá. Nem számít, hogy haver, barát, ismerős vagy idegen. Kapcsolatban van, ami nope, ennyi.
2016. aug. 25. 01:16
 10/12 anonim ***** válasza:

teljesen mind1 kinek a barátnője, kapcsolatban van, akkor nem hajtok rá...

23F

2016. aug. 25. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!