Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Őszintén, mi van, ha beleszerettek a haverotok nőjébe?
Most nem az érdekel, hogy erkölcsileg mennyire gáz lenne elvenni a haver barátnőjét.
Arra vagyok kíváncsi, ha tényleg ott lennétek, tényleg totálisan beleszerelmesednétek egy haverotok (nem barát, csak egy átlagos haver) nőjébe, megpróbálnátok azért így is, ha a csaj hajlik felétek, vagy nem kezdenétek ki semmilyen körülmények között sem a csajjal?
Kérlek, ne adjátok az álszentet, tudjátok, hogy a szerelemnek nem lehet parancsolni. Szóval?
Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.
Johnny Depp
Én lány vagyok, de voltam már ilyen helyzetben kétszer is, talán valamennyire hasznos a válaszom:
Szóval kétszer szeretett belém az aktuális pasim haverja. Az első jó fej volt velem, néha mondogatta, hogy örül hogy lát, de abszolút nem tűnt fel, hogy akarna tőlem bármit is, csak miután szakítottunk a pasimmal, utána bő fél évvel kezdeményezett, és utólag tudtam meg, hogy mindig is odáig volt értem. Ez szerintem tök korrekt.
A másik srác taperolt és konkrétan erőszakkal lesmárolt, mikor házibuliban voltunk a pasimnál, az ő állítólagos haverjánál.. Ezen eléggé kiborultam, ijesztő volt, és nagyon bunkó dolog. Utána már nem ért hozzám, de győzködött még párszor, hogy feküdjek le vele... Undorító.
A szerelemnek nem lehet parancsolni, de a viselkedésnek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!