Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért hűvösebb velem, mert tudja, hogy éppen szerelmes vagyok, de másba?
Figyelt kérdés
Egy férfival jóban lettünk emberileg, volt, hogy azt éreztem, másképp is érdeklem, de nem lépett. Viszont irtó kedves, érdeklődő és segítőkész volt.
Közben én beleszerettem valakibe és össze is jöttünk. Mikor elújságoltam neki nem gratulált meg semmi.
Azóta egy-két szavas levelei vannak, hideg lett, sőt kicsit bunkó is, pl. azt mondta hülyeség a szerelem.
Mi történhetett, h. megváltozott?
2021. aug. 11. 22:39
11/15 A kérdező kommentje:
10 de nagy hülyeséget mondtál!
mi az, h. engedd el? nem tartom fogva!
a másik meg, mi azelőtt lettünk ilyen jóban és vált bensőségessé a kapcsolatunk, h. én összejöttem volna a mostani barátommal.
ettől még vannak barátaim.
2021. aug. 12. 14:35
12/15 anonim válasza:
A sajat gondolataidbol engedd el. Te nem tudsz a sorok kozott olvadni. Jo akkor nyiltan kerdezek. Miert erdekel teged hogy huvos lett ha te masba vagy szerelmes. Aki igazan szerelmes masba az nem ir ilyeneket de az elozovel ha sejti hogy bejott neki szepen lezarja a dolgot hogy tovabb tudjon lepni. De ha keresed akkor ne csodalkozz hogy huvos. Ha van benned egy csoppnyi EQ tovabb lepsz es igen elengeded.
14/15 A kérdező kommentje:
hagyjál már engem ezzel az idióta elengedés dumával, most is épp vele beszélgetek, normális felnőtt emberek vagyunk.
2021. aug. 12. 16:15
15/15 anonim válasza:
Látszik az írásodból és a stílusodból, hogy te egy igen normális ember vagy.... ,,Aztán hagyjál minket békén te idióta"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!