Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szerelmes belém és pénteken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmes belém és pénteken nála alszom rám fog mászni?

Figyelt kérdés

Én szerelmes nem vagyok belé csak bírom őt nekem olyan mint egy barát.

Pénteken munka után megyünk az egészen bulizni és nem fogok tudni haza jönni olyan késő. Mondta hogy akkor aludjak nála én meg bele mentem meg is lepődött rajta 😅

Nincs pasim már rég volt.

22 éves vagyok.

2021. aug. 11. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
15%

buta vagy

akkor minek?

válaszra sem érdemes

2021. aug. 11. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Nem feltétlenül, ha meg igen, akkor mondhatsz neki nemet. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor lehet, hogy jobb lenne ezt előre tisztázni.
2021. aug. 11. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Gondolom élvezed, hogy húzod az agyát szerencsétlennek, és valójában másra sem vágysz, csakhogy rád másszon. Nem azért, mert tetszik, hanem mert az egód nőne.

Tudod, ha bölcsebb lennél, átlátnád azt, hogy nem okés dolog egy szerelmes pasinál éjszakázni, pláne buli, piázás után, ha te nem akarsz tőle semmit.

Másképp is elsülhet: nemi erőszak, zaklatás.

De hát menjél, valszeg agyilag állsz olyan szinten, hogy nem látod meg mi itt a bibi.

2021. aug. 11. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele.
2021. aug. 11. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ezt inkább előre kellene megbeszélni, mármint a játékszabályokat. Egyébként meg te ismered, lehet bepróbálkozik, de ha normális értelmes akkor a nemből érteni fog és nem "rádmászik" akaratod ellenére.
2021. aug. 11. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól mert szerelmes valaki, még van önkontrollja. Az más, ha belül magában óriási harcot vív magával, mert hozzád akar nyúlni, megcsókolni, de közben nem akar vagy nem mer letámadni, mert tudja hogy te nem így állsz hozzá - ez elég nagy visszatartó erő.

De úgy látszik, neked imponál hogy ő odavan érted, s mintha várnád is hogy rád másszon. Ne ejtsed szegényt pofára. Tisztázd vele, hogy nem érzel semmi olyat mint ő. Lehet, most úgy veszi van esélye.

2021. aug. 12. 10:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!