Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy nem leszünk szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nem leszünk szerelmesek mégegyszer abba, akibe már voltunk?

Figyelt kérdés

Olyan érdekes nekem, hogy pl volt egy 4 éves kapcsolatom, nem haraggal váltunk el, csak ellaposodott a kapcsolat és elmúltak az érzelmek. Évek múltán összehozott minket az élet, teljesen jól elbeszélgettünk, de közben mégsem dobbant meg egyikünk szíve sem úgy, hogy szinglik voltunk mindketten.

Voltatok már olyan helyzetben, hogy szakítás után idővel újra beleszerettetek a volt párotokba?

2021. aug. 8. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Soha, lezárt fejezetnek tekintem a volt kapcsolataimat.
2021. aug. 8. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen egyébként, bár nálam még nem volt. Emberfüggő...

Illetve attól is függ, hogy miért lett vége az adott kapcsolatnak.

2021. aug. 8. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Én 10 éve szerelmes voltam egy férfibe, de nem volt köztünk semmi, csak érzelmileg kerültünk nagyon közel egymáshoz, rengeteget beszéltünk, találkoztunk, de ölelésen és puszin kívül nem volt semmi, mert ő akkor már nős volt. Ez a "viszony" tartott egy jó évig, én mocskosul szerelmes voltam. Ő volt életem első szerelme. Aztán egyszer csak vége lett, mert inkább helyre akarta hozni az asszonnyal a dolgokat (a nő megcsalta őt amúgy, azért engedett csak engem ilyen közel magához, mert mélyponton volt a házasságuk), úgyhogy velem korrekten lezárta a dolgot. Mármint megmondta őszintén, hogy ne haragudjak, de fejezzük be, mert meg akar bocsátani a feleségének. Összetörtem, de aztán lett más, akibe halálosan szerelmes lettem, 5 éves kapcsolat volt, elég viharos is. Ezidő alatt nem is beszéltem egy szót sem az előzővel. Aztán összejöttem a mostani férjemmel, de egy éve újra beszélgetni kezdtünk azzal, akibe régen szerelmes voltam, és most megint olyan szerelmes vagyok belé, hogy alig látok. Jó mondjuk itt benne van az is, hogy nem voltunk együtt soha igazán, tehát régen nem teljesült be a szerelem, nem volt lehetőségem kiábrándulni belőle gondolom, ezért tudott kialakulni újra. Meg nekem vannak kötődési problémáim, ilyen-olyan személyiségzavarok, tehát abszolút nem vagyok egészséges lelkivilágú nő, ez kétségtelen.
2021. aug. 8. 16:09
 4/6 moozygoo ***** válasza:

Nekem volt egy osztálytársam szakközépben, összejött egy csajjal tök jól megvoltak aztán szakítottak.

Mindkettőnek lett párja aztán, majd amint azokkal szakítottak, valamikor összejöttek újra egymással megint.

Mostanság látom facen hogy már házasság is volt meg gyerek is.

2021. aug. 8. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez olyan, mintha elvágnák a kötelet, ami hozzá kötött. Ugyanaz a kötődés már soha nem fog létrejönni. Lehet csomózgatni, de ha egyszer elvágták, az már sose lesz a régi.
2021. aug. 8. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
3, ez tiszta én. Kb ugyanebben a cipőben vagyok. Mind időben, mind házasság, es ugy cakkpakk.
2021. aug. 10. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!