Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondanátok az illetőnek,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok az illetőnek,hogy szerelmesek vagytok belé annak ellenére,hogy nem tudod,hogy mi fog történni?Hogy ő hogy érez?

Figyelt kérdés

2021. júl. 2. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2021. júl. 2. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Ha úgy érzem nincs más lehetőség, akkor igen.
2021. júl. 2. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Előtte ki szoktam puhatolni, hogy kedvel-e vagy hogyan viszonyul hozzám.

1x vallottam csak minden óvatoskodás nélkül, de nem akartam vele összejönni, és ez rólam szólt, nem róla, én megkönnyebültem, hogy nem nyomja a lelkem.

2021. júl. 2. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá precedens, hogy elmondtam egy nőnek a baráti társaságomba hogy szerelmes vagyok bele és ha nem a legjobb haverommal járna akkor biztosan kezdeményeznék. Furcsa szituáció volt, de nem lett belőle probléma, annyi változott hogy távolságtartóbb lett velem szemben de nem mondta el a haveromnak. Kb 2 év után szétmentek a haverral és utána valamelyik külföldi egyetemre ment tanulni, nem tartottuk a kapcsolatot. több mint 10 év után találkoztam vele Németországban véletlenül a reptéren, azt az ölelést soha nem fogom elfelejteni. Közben férje és családja lett, de amikor megláttam tiszta forróság öntötte el a testemet. Mással ilyet soha nem éreztem, sajnos. Egy kapcsolathoz 2 ember kell, hiába szereted a másikat, hiába rajongsz érte ha ezt nem viszonozza.
2021. júl. 2. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Elmondanám. Jobb megbizonyosodni mindenről, mint kétségben élni.

Ha megteszed, és ő nem viszonozza, akkor csak egy ideig fogod bánni, hogy elmondtad, de ha nem akkor sokáig fogsz azon rágódni, hogy mi lett volna ha megteszed.

Milyen kapcsolat van közöttetek?

2021. júl. 2. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy szavazat az ötösnek! Elmondanám!
2021. júl. 2. 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Még egy az ötösnek! 😉

Elmondanám én is!

2021. júl. 2. 23:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Lelki baráti kapcsolat.Ami időnként átmegy többe.(szex is volt már köztünk)Múlt nap is volt olyan érzésem,hogy ő is többet érez.

Megírtam neki...egyenlőre semmi válasz.

2021. júl. 3. 00:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, valószínű, hogy te vagy az, aki többet akar, ő meg ezt kihasználta. Hány évesek vagytok?
2021. júl. 4. 06:22
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
Lelki baráti kapcsolat... :D Ne szórakozz már, tök élvezi, hogy bele vagy esve és van kivel dugni. De annyi.
2021. júl. 6. 10:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!