Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet azért hűvösebb velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért hűvösebb velem, mert tudja, hogy éppen szerelmes vagyok, de másba?

Figyelt kérdés

Egy férfival jóban lettünk emberileg, volt, hogy azt éreztem, másképp is érdeklem, de nem lépett. Viszont irtó kedves, érdeklődő és segítőkész volt.

Közben én beleszerettem valakibe és össze is jöttünk. Mikor elújságoltam neki nem gratulált meg semmi.

Azóta egy-két szavas levelei vannak, hideg lett, sőt kicsit bunkó is, pl. azt mondta hülyeség a szerelem.

Mi történhetett, h. megváltozott?

2021. aug. 11. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Azóta lett neki hülyeség a szerelem 😉
2021. aug. 11. 22:43
 2/15 anonim ***** válasza:
42%
Sérti az egoját hogy más beelozte.
2021. aug. 11. 23:11
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerelmes volt beléd és most szar érzés neki. Ne szivasd őt.
2021. aug. 12. 05:19
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha akart volna kapcsolatot, lépett volna. Ettől nem szerelmes, csak nem ő kap majd annyi figyelmet. Te meg ne húzgáld az agyát, hanem a kapcsolatoddal foglalkozzál.
2021. aug. 12. 06:37
 5/15 A kérdező kommentje:

4

Azt szerintem ismeretlenül ne te akard eldönteni, h. szerelmes volt-e v. sem. Én ezt talán jobban és hitelesebben átlátom, és nem szokásom húzni senki agyát.

2021. aug. 12. 11:13
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Pedig te csak kiestel az egyszer talan meghuzhato csajok listajarol. Mar nem vagy erdekes, mert foglalt vagy. De minek a kerdes, ha te igy eldontotted?
2021. aug. 12. 11:21
 7/15 A kérdező kommentje:

6

okostóni, miért arcoskodsz? nem is ismersz minket, de eldöntöd, h. ő promiszkuis, elárulom, egyáltalán nem az... azt írok ki kérdésnek, amit akarok, semmi közöd hozzá.

2021. aug. 12. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

Csak cseszi a csorod, hogy nem voltal neki akkora szam. Te is nagyon ismerheted... :) De vitasd meg a baratoddal, meg egy ferfi velemenye es azt is legalabb megtudja, hogy mason porogsz.

En meg nem irok tobbet, mert a vegen ebbol is az lesz kihozva, hogy en is szerelmes vagyok beled. :p

2021. aug. 12. 11:47
 9/15 A kérdező kommentje:
primitív
2021. aug. 12. 12:06
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem kéne olyannal barati kapcsolatot tartanod akinel tudod vagy sejted, hogy bejottel neki. Ez kínzás. Kepzeld el ha meg a gyereked nevet is rola nevezned "baráti tiszteletből".

Ha tiszteled engedd el.

2021. aug. 12. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!