Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti hányadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hányadik randin csináltok "olyat" a pasival?

Figyelt kérdés
Volt egy csaj akivel *össze jöttünk * ő már az első randin a nadragaomba nyúlt a másodikon már orális sz3x volt, a harmadikon meg mar dugtunk. Nemrég szakitott azzal hogy ő már nem ugyan azt érzi. Megkerdeztem hogy csak a szexért e volt velem, azt mondta h nem meg jo volt velem alapból minden. Szülei nemigen fogadtak el, lehet ezert de azt mondta h ő nem érzi már úgy. Nekem azért érthetetlen h ha valakivel olyan közelségbe kerülök hogy szexelunk, utána olyan könnyen hogy lehet kiszeretni belőle. Másik pasi nem volt a háttérbe megmutatta a beszelgeteseket, alapból kevés ismerőse, követője van szóval nem értettem. Barátok lettünk, de mostanában küldözgeti magáról a nudesokat. En szeretem őt és nem szeretnék csak szexkapcsolatot vele. Elmondtam neki, azóta nem beszélünk. A csalodottsagom az ebbe az egészbe hogy a mai lányoknak aki aranyosak és szépek, okosak (ő ilyen) ennyit jelent a szex, hogy érzelmek se kellenek hozzá?....

2021. aug. 6. 16:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nekem azzal nincs is gond h az első randin már van szex, az egy jó dolog csak hát a szex az egy olyan dolog részemről hogy azt ha csinálom valakivel józanul akkor az különleges lesz számomra.
2021. aug. 6. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Mindig túlagyaltok mindent! Mindenki szexet akar fiatalon. Az egyik óvatos, de teherbeesik, a másik kefél fűvel-fával, de nem lesz terhes, a szexet sem élvezi egész életében. Ahol nincs szexuális kultúra, ott így megy! A srácot mindenkit meg szeretnének dugni, de feleségnek csak komoly szűzlány kell! "Margit! Noooormális?"
2021. aug. 6. 21:51
 13/13 moozygoo ***** válasza:
60%
Ja, sok könnyűvérű lelketlen nő és férfi van, de akadnak még normális emberek is.
2021. aug. 7. 16:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!