Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hányadik randin csináltok "olyat" a pasival?
Amikor csak laza volt a cél, akkor az első vagy második talin.
Amikor komolyabb, akkor úgy 4-5.talin leghamarabb!
A legelső pasimmal 4 hónapja voltunk együtt, mire lefeküdtünk. Utána dobott is, szóval nem volt hosszú életű. A szüzességem bánta, és emiatt én is, hogy egy ilyen vette el, és nem tudtam hogy csak azt akarta, egyáltalán nem úgy viselkedett. Szépen megjátszotta magát.
Ezek után kb feleslegesnek tartottam a várakozást. Úgy voltam vele bármennyit várok, nem függ attól semmi, aki akar kidob 1 randi utan is, meg hónapok után is. Így inkább arra figyeltem megvan- e a vonzalom.
A màsodik pàrommal 2. randin szexeltünk először, és 1 évig voltunk együtt. Utána volt egy barátság extrákkal, és egy egyéjszakás is, +2 pasival is a 3. randi után volt meg a dolog. Velük 1-2 hónapig találkozgattunk csak. Nem lett komoly kapcsolat. Közben volt 2 akikkel randiztam, de a szexig el se jutottam, nem akartam velük többet találkozni.
A férjemmel a 3. randi után feküdtünk le először, 11 éve vagyunk együtt.:)
Volt olyan csajom hogy mondtam hogy csak szexet akarok, erre az első randin a kocsiban leszopott utàna hazavittem és dugtunk.
Mondta hogy ez neki is jó, mert komoly kapcsolatot akar egy pasival, így 2 hónapig nem lesz köztük szex, de ő ennyit nem vár, addig titokban szexeljünk.
A pasi 2 hónap után eljegyezte, ekkor már vele is szexelt néha, de perverzebb dolgokat csak velem csinàlta. Fél év után hagytuk abba a szexkapcsolatot.
Szóval nem értem a nőket .... a pasi szemébe hazudott majd feleségül ment hozzà.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!