Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Dolgozok egy helyen, ahol nyaralnak emberek. Megismertem egy 19 éves lányt. Úgy érzem szimpatikusak vagyunk egymásnak, küllemre is nagyon vonzó, magas, 180 centi, passzol e téren is hozzám, én 190 vagyok. A bibi, hogy én már 30-35 közti vagyok. Szerintetek kezdeményezzek majd búcsúeste egy csókot nála? Már többször beszélgettünk komolyabb témákról is, csocsóztunk, lógtunk együtt.
2021. aug. 4. 19:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kicsit paranoiás vagy. Én tisztelem ezt a lányt, éppen ezért nem akarom elrontani a jó viszonyt. Szeptemberben egyetemre megy. Talán ebből egy jó ismeretség hozható ki. Ne gondold, hogy hiú ábrándokba kergetem magam. Néha jobb, ha valami nem valósul meg, mert akkor később még bármi lehet belőle.
2021. aug. 4. 20:00
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

nem, te szexelni akarsz vele, nem sima jó ismerősnek megtartani

remélem az egyetemen talál magának valakit... és ha így lesz, ne kavarj be neki

most fedezi fel a világot, most tart az önismereti út legizgalmasabb szakaszában.

és pont azért, mert fiatal, dönthet rosszul

nem fair kihasználni, még akkor sem, ha ő akarná, mert irtó fiatal, és nem látja át, neked kéne belátással lenned, és eszedbe sem jutna úgy gondolni rá.

2021. aug. 4. 20:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Jól van, ne egy rendes embert akarj már jobb belátásra bírni. Ha mindenki úgy gondolkodna, mint én, egy jobb világban élnénk.
2021. aug. 4. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
oh, mr szerény... hát tudod pont ez a fene nagy jó szándék nem jön le a kérdésedet olvasva
2021. aug. 4. 20:07
 15/17 anonim ***** válasza:
98%
Én már 30 évesen is úgy voltam, hogy mi a francot kezdenék én egy 19 évessel. Két külön életszakasz. Ennek jó vége nem igazán lehet, kérdező.
2021. aug. 4. 21:00
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy az a poén, hogy én anno 18 évesen összejöttem egy 30 éves csávóval, és azért lett vége, mert túl komolytalan volt. Nagyon jól elvoltunk, együtt laktunk, dolgoztunk, házakat néztünk, hogy akkor veszünk és tervezzük a jövőt. De ő eljárt esténként graffitizni, inni, bulizni és végül megcsalt az egyik exével. Szóval elég irónikus, hogy mindenki azt hinné, hogy a fiatalabbik ember miatt nem menne a kapcsolat, mert komolytalan.. Van, amikor komoly szándékai vannak az embereknek annak ellenére, hogy fiatalok, és alkalmasak egy komoly, felnőtt kapcsolatra. Bár ez valóban ritka. Szerintem egy próbát megér, végül is nem tiltja semmi.
2021. aug. 5. 08:39
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 inkább az a helyzet hogy aki ennyivel fiatalabbal keres párkapcsolatot annak valami nagy problémája van ami miatt a korabeliek nem akarják őt.
2021. aug. 5. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!