Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Dolgozok egy helyen, ahol nyaralnak emberek. Megismertem egy 19 éves lányt. Úgy érzem szimpatikusak vagyunk egymásnak, küllemre is nagyon vonzó, magas, 180 centi, passzol e téren is hozzám, én 190 vagyok. A bibi, hogy én már 30-35 közti vagyok. Szerintetek kezdeményezzek majd búcsúeste egy csókot nála? Már többször beszélgettünk komolyabb témákról is, csocsóztunk, lógtunk együtt.
2021. aug. 4. 19:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

neee

fiatal kislány, épp nagykorú, egy kedves huszonéves egyetemista srác majd nagyon fog örülni neki

2021. aug. 4. 19:39
 2/17 anonim ***** válasza:
30%
Túl nagy korkülönbség. Dugásra jó lenne persze, komoly kapcsolatra nem.
2021. aug. 4. 19:46
 3/17 anonim ***** válasza:
10%
#1. Bexarok xD
2021. aug. 4. 19:47
 4/17 A kérdező kommentje:
Ok, de annyira intelligens a lány, azt mondja a korabeliekkel nem találja a hangot.
2021. aug. 4. 19:49
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
#4 ezt 14 éves kortól minden második lánytól lehet hallani. Komolyan venni nem kell.
2021. aug. 4. 19:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyat akarsz, inkább az érzéseidet mond el. Az, hogy random lesmárolod még akkor sem szimpi, ha amúgy bejössz neki.
2021. aug. 4. 19:54
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem. Én tényleg nagyon jó emberismerő vagyok. Ez a lány messze túlhaladja mentális érettségben a társait.
2021. aug. 4. 19:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, ne használd ki a tapasztalatlanságát, és főleg ne te akard elvenni a szüzességét, ha még szűz.

majd megtalálja a korosztályából hozzá illőket

gondolj bele, mikor ő megszületett 19 éve, te már majdnem nagykorú voltál.

amúgy nem fair, h. az ő életkorát leírod pontosan, a sajátodat meg nem.

tehát én most 35 évesnek veszlek.

16 éves srác meg egy kisbaba

erre gondolj, számomra visszatetsző, h. te most mire készülsz vele kapcsolatban

2021. aug. 4. 19:56
 9/17 A kérdező kommentje:
32 vagyok.
2021. aug. 4. 19:57
 10/17 anonim ***** válasza:
97%

bizonyára a mentális érettsége foglalkoztat, és nem az, ami a 2 combja között található

bullshit

még meg is ideologizálod

nem,sajnos nem elég érett, mert nem veszi észre a veszélyt, és a hálódba került

2021. aug. 4. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!