Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék tenni?többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni?többi lent

Figyelt kérdés
olyan "problémám" van,hogy nemsokára lesz az iskolai bankettünk,és bár senki nem tudja,de nekem bejön az osztálytársam anyja(aki megjegyzem elég fiatalos),és az benne a pláne,hogy ő is eljön a bankettre mint "személyzet" stb,mit tudnék tenni mind az irányába h elfelejtsem/vagy az irányba hogy a banketten történjen valami köztünk(nem 18+ra gondolok)

2021. jún. 13. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Adjál neki egy szál virágot és kérd fel táncolni! :)
2021. jún. 13. 22:52
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi,szerinted ez egyébként normális?
2021. jún. 13. 22:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen. De ha foglalt a nő és nem flörtöl veled, akkor le kell tegyél róla.

És valószínű, nem ugyanazt tervezed vele ha komoly kapcsolatra gondolsz, mint ő, amikor komoly kapcsolatra gondol. Más lenne a helyzet, ha 22-24 éves lennél már, az úgy reálisabb. De személyiség (érettség) és lelki összeillőség kérdése is, nem kifejezetten életkoré.

2021. jún. 13. 23:04
 4/10 A kérdező kommentje:
hát igen sajnos foglalt,de azt tudom hogy vevő az ilyen bókokra stb.
2021. jún. 13. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor kicsit flörtölgethetsz vele, ennyi lesz...
2021. jún. 13. 23:10
 6/10 A kérdező kommentje:
akkor ne számítsak semmi jóra ugye?mármint nincs esély semmi extrára(igaz írtam a kérdésben h nem 18 + de most csók stb-re gondolok)
2021. jún. 13. 23:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne is akard kapcsolaton kívül, mert csak vergődni fogsz.
2021. jún. 13. 23:13
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindent,habár előbbre nem lettem vele,de ez nyilván azért van mert ez bukott ügy...
2021. jún. 13. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát azért sok szerencsét!:)
2021. jún. 13. 23:16
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi
2021. jún. 13. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!