Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudok valamit tenni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok valamit tenni hogy velem másképp legyen mint a többi csajjal?

Figyelt kérdés
mert van a suliban egy srác aki minden csajt megkaphat olyan jól néz ki.. ezt ki is használja szinte minden csajjal kavar velem is akart de leráztam azóta elég sok mindent megtett hogy szóba elegyedjen velem meg hogy hozzám érjen tudom hogy bejövök neki de nem akarom hogy én is csak egy csaj legyek a számára a sok közül ez ellen tudok valamit tenni?
2010. szept. 23. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2010. szept. 23. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

már bocs, de neked miért jön be egy ilyen utolsó léhűtő senki?

a pasik nem változnak. még egy csaj kedvéért sem.

2010. szept. 23. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:

mert szerintem egy helyes srácba aki kedves és bármelyik csajt magába tudja bolondítani

..

abba beletudok esni akármennyire nem akarok

2010. szept. 23. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem! Döntsd el, hogy megéri-e neked beállni a sorba:) Bár gondolom más korosztály vagyunk nálam is hasonló helyzet volt, csak nem iskolások vagyunk, hanem huszonévesek:) A fiú híres arról, hogy eléggé gyakran váltogatja a partnereit:) Én 19 évesen szűz lányként annyira be voltam érte zsongva, hogy nem érdekelt, hogy pár hét mulva dobni fog. Lefeküdtem vele. Nagyon jó volt:) vigyázott rám és figyelmes volt:) beleszerettem azt hittem megváltozik és kiderült, hogy tévedtem:S Azóta is fel szokott hívni,hogy nem-e jöhetnénk össze egy menetre:S Én még mindig érzek iránta valamit, de az már nem az igazi:S Sajnos megbánhatod, de ha nem szexről van szó és belemennék:) Szabad kérdezni, hogy hány éves vagy?:)

24/L

2010. szept. 23. 21:38
 5/9 A kérdező kommentje:
én 17 ő 18
2010. szept. 23. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyetlen mód, hogy szóba sem állsz vele.
2010. szept. 23. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Legyél erős és mondjál nemet! Csak így lehetsz másabb, mint a többi lány. Ez a fiú nem fog senki kedvéért megváltozni, most, ebben az életkorban semmiképpen. Neki ez így tökéletes. 8-10 év múlva remélhetőleg lenyugszik és akkor már másképp fog viszonyulni a nőkhöz.Addig viszont kerülnöd kell vele bármi közeli kapcsolatot.És nem igaz, hogy nem lehet ellenállni valakinek, csak nem akarjátok, mert "Istenem, de olyan helyes pasi!"

Ha akarsz egy kis motívációt, akkor beszélgess el egy-két "áldozatával" és azután döntsd el, mit akarsz tenni! Ha mégis igent mondassz neki, akkor a forgatókönyv szinte garantált. Ajánlanám a figyelmedbe egyébként az egyik kérdésemet!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2010. szept. 23. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert valaki jól néz ki és minden csajt meg kap az nem a minőségről tanúskodik hanem csak a mennyiségről .Még ebben a korosztályba a külsőségek számítanak .Gondolj az előtted levő lányokra ők mit gondolnak róla .
2010. szept. 23. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
gondold el, hgoy ha megcsókolna, lefektetne, akkor rajta keresztül hány lánnyal csókolóznál, szexelnél. engem ez kiábrándítana. Körülnéznék a csajokon, és eldönteném, hogy akarok-e velük áttételesen csókolózni, szexelni.
2010. szept. 24. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!