Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valentin nap, valamit tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin nap, valamit tenni szeretnék hogy ne csak egy nap legyen a többi közül. (? )

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kedves lánnyal megismerkedni, akivel reményeim szerint több is lesz mint múló ismerettség.

23/F

2016. febr. 14. 00:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem, aki szingli az ilyenkor nem nagyon megy az utcára, szóval nem tudom hogy szedj össze egy csajt egy nap alatt. Esetleg neten, de ne várj csodát szerintem.
2016. febr. 14. 01:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha még csak most ismerkednél meg egy lánnyal akkor itt hiába kérsz tanácsot, mert azt nem tudunk adni csak sok szerencsét tudok kívánni hozzá,hogy ma megtaláld a nagy Ő-t :)) Vagy egyet még is,ne otthon ücsörögj,hanem menj oda ahol sokan vannak mert ott több esélyed van. Good Luck ;)
2016. febr. 14. 01:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Megfogadom. Hátha összefutok ma Vele. :)

Viszont a többieknek is.

2016. febr. 14. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!