Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a szerelmetek szakít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szerelmetek szakít veletek a 4. Randitok előtti héten, de te már izgatottan bevásároltál egy 110.000ft-os randi szettet csak azért, hogy még inkább tetszél a fiúnak/lánynak, a belefektetett pénzt, vagy a fiút/lányt sajnálod jobban?

Figyelt kérdés

2021. aug. 4. 17:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A csajra etteremre randira am mennyit koltottel? Eléri a tizezret?
2021. aug. 4. 22:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Hajaj, nagy bajok vannak.

1. Ne a lánynak akarj megfelelni, önmagaddal legyél elégedett, és ez sokkal nagyobb önbizalmat és jobb kisigárzást ad mint a megfelelési kényszer és vonzóbb is.

2. Valóban, sajnos nem olyan sok pénz olyan értelemben, hogy 3 óra alatt hupsz el lehet tapsolni, és semmi igazán értékeset nem lehet venni már belőle szinte. Viszont összeszedni sok idő.

3. Tételesen:

Tépett farmer - minek? Rohadtul nem elegáns, bennem inkább visszatetszést kelt. Nem vagyok sznob, nem utazom a márkákra, lehet 10 000 Ft-ért rendes jól kinéző farmert/nadrágot venni. A szakadt farmer valamilyen szinten túl... nehéz megfogalmazni... kamaszos, suhancos. Nem férfias, hanem tucat utcadivat.

- GAS feliratos póló dettó. Márkanevekkel villogni prolis. Inkább nézzen ki jól és legyen jó minőségű, strapabíró anyag, mindegy hogy márkás vagy noname. Ízléstelen.

- Zakó, öv rendben

- Napszemüveg: ha zavarja a szemed a nap, akkor egy jó minőségű UV szűrős/polár napszemüveg jót tesz a látásodnak, egészségednek. (Nem tudom, ez milyen minőségű, de tippre ennyiért csak egy drága kirakatdarab.) Divatnapszemüveg minek? Nem az én stílusom, de ok.

- ezüst nyaklánc hegyikristállyal... Minek? Nekem a vastag lánc nagyon gettós pasikon, de egyéni ízlés. De a medált főleg nem hiányolnám. Nem hallottam még nőt, hogy "ezüst lánc nélkül a férfi nem Férfi!" Főleg medállal... Vékony szép ezüst lánc hegyikristály medállal egy elegáns női alkalmi ruhához illik inkább, nem a tépett farmerhez. Meg egyáltalán férfinek? De ok, tegyük fel, ez a te stílusod (ez esetben csak nem egyezik, de védhető) és nem idióta divatmajmolás (akkor végképp hülyeség erre költeni).

- Huawei Watch Pro: hitelre felesleges cuccot... Grat. Engem nem nyűgöz le egy (okos?)óra, a viselőjét nem teszi azzá...

Lényegében a fele költekezés önmagában felesleges.

Felét talán tudod is értelmesen használni, de abból is lehetett volna olcsóbbat vagy épp minőségibbet venni. De ez csak az én meglátásom.

A lényeg, hogy arra költs, ami neked hasznos, ne arra, amit azt hiszed, hogy random emberek elvárnak. Bár azt hinné az ember, hogy ez egy felnőttnek alap.

Nagyon másképp kell megfogni a nőket. Pl érettséggel.

2021. aug. 4. 22:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A penzt.

De en sem birom a sznobkodast. 100 orat dolgozni azert a szettert? :/

Szoval szerintem a fazon szamit, ne legyen oreges vagy luzer

nem kell markas legyen sot, ne viritson rajta marka.

2021. aug. 5. 03:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Magamat amiért ennyi rossz karmát gyűjtök össze. Randira pénzt adni, miközben arról szólc hogy beszélgess, baromi rossz karma. Az megvan, hoy 110 ezerből másfélnapig meg lehet élni? Az megvan, hogy a föld egy harmada éhezik?
2021. aug. 5. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!