Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szerelmetek szakít veletek a 4. Randitok előtti héten, de te már izgatottan bevásároltál egy 110.000ft-os randi szettet csak azért, hogy még inkább tetszél a fiúnak/lánynak, a belefektetett pénzt, vagy a fiút/lányt sajnálod jobban?
4 randi még nem járás, kvázi az nem szakítás, csak az ismerkedés befejezése.
Aki 110k-t kiad ilyenre nem tudom sajnálni, valószínűleg van még ott bőven ha erre ennyit költ.
Nem ugy kell udvarolni hogy hirtelen szerelmesen egoista leszel.
Nekem ez olyan kiabrandito volt a srácban
Utso voltam
Látom nem igazán vásároltatok mostanság AZÉRT, hogy a barátnőtöknek maximálisan tetszetek.
Mégis, hogy jön ide az önelégültség?
A lány azt sem tudja mennyibe került, a lényeg, hogy tetszek neki.
A mai világban sajnos 110.000ft nem sok,pont egy szettre elég amit 0-ról építesz fel.
- Gas enyhén tépett farmer 28.000ft (50%-al)
- Gas fehér póló,minimalista Design GAS felirattal 9.000ft (50%-al)
- Kristóf sportos elegáns sötét kék zakó 48.000ft (20%-al)
- Sötét kék öv 3.000ft
- Optika Exress DESIGN napszemüveg 9.900ft (50%-al)
- Ezüst nyaklánc csiszolt hegyikristállyal 10.000ft
- Huawei Watch 3 pro TELEKOM előfizetésben 0ft, de végül 100.000ft lesz az ára de ezt nen számolom bele, noha életemben nem hordtam órát. Nem is vonzottak de a lányért ezt a kis kiegészítőt is bevállaltam.
Végül nem 110.000ft, csak 104.900ft.
Felvágásból tán?
Baromság.
Nagyon ritkán adok magamra, mert nincs semmi motivációm, de a lány adott rá motivációt. Én akartam méginkább tetszeni neki, nem Ő mondta.
Van pénz?
XD
A fizetésem 1/3-át költöttem el 3 óra plázázás alatt.
Egy pizzázóban dolgozom heti 5, napi 15 órákat.
A fizetésem 340.000ft.
Egyáltalán nem átlagon felűli a fizetés óraszámhoz képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!