Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a szerelmetek szakít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szerelmetek szakít veletek a 4. Randitok előtti héten, de te már izgatottan bevásároltál egy 110.000ft-os randi szettet csak azért, hogy még inkább tetszél a fiúnak/lánynak, a belefektetett pénzt, vagy a fiút/lányt sajnálod jobban?

Figyelt kérdés

2021. aug. 4. 17:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint egyoldalú szerelem volt. A ruhákat meg majd viseled más alkalmakkor. De teljesen felesleges csak randiért ennyi pénzt elkölteni, ez nem segít, ha amúgy nem jössz be neki.
2021. aug. 4. 17:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű a pénzt sajnálom.
2021. aug. 4. 17:20
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
110 ezer forintos szett egy randira? Te normális vagy?
2021. aug. 4. 17:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha a lány vásárolta, randizzon velem, majd megdicsérem a szettjét. Ha fiú, akkor az komplett idióta.
2021. aug. 4. 18:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Randiszett a 110-ert. Van itt penz lovera. Ez konkretan a gazdag szulok penzebol valo rongyrazas, ugyan miert sajnalnam a penzt? Kicsit lehetnel visszafogottabb, meg kevesbe megfeleles kenyszeres.
2021. aug. 4. 18:12
 6/14 moozygoo ***** válasza:
100%

4 randi még nem járás, kvázi az nem szakítás, csak az ismerkedés befejezése.

Aki 110k-t kiad ilyenre nem tudom sajnálni, valószínűleg van még ott bőven ha erre ennyit költ.

2021. aug. 4. 18:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Birom en is az ilyet amikor randizok vkivel erre magára kezd kolteni ahelyett hogy a kaocsolatba invesztalna energiát vagy a nőbe.
2021. aug. 4. 18:17
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem ugy kell udvarolni hogy hirtelen szerelmesen egoista leszel.

Nekem ez olyan kiabrandito volt a srácban

Utso voltam

2021. aug. 4. 18:18
 9/14 A kérdező kommentje:

Látom nem igazán vásároltatok mostanság AZÉRT, hogy a barátnőtöknek maximálisan tetszetek.

Mégis, hogy jön ide az önelégültség?

A lány azt sem tudja mennyibe került, a lényeg, hogy tetszek neki.

A mai világban sajnos 110.000ft nem sok,pont egy szettre elég amit 0-ról építesz fel.

- Gas enyhén tépett farmer 28.000ft (50%-al)

- Gas fehér póló,minimalista Design GAS felirattal 9.000ft (50%-al)

- Kristóf sportos elegáns sötét kék zakó 48.000ft (20%-al)

- Sötét kék öv 3.000ft

- Optika Exress DESIGN napszemüveg 9.900ft (50%-al)

- Ezüst nyaklánc csiszolt hegyikristállyal 10.000ft

- Huawei Watch 3 pro TELEKOM előfizetésben 0ft, de végül 100.000ft lesz az ára de ezt nen számolom bele, noha életemben nem hordtam órát. Nem is vonzottak de a lányért ezt a kis kiegészítőt is bevállaltam.

Végül nem 110.000ft, csak 104.900ft.

Felvágásból tán?

Baromság.

Nagyon ritkán adok magamra, mert nincs semmi motivációm, de a lány adott rá motivációt. Én akartam méginkább tetszeni neki, nem Ő mondta.

Van pénz?

XD

A fizetésem 1/3-át költöttem el 3 óra plázázás alatt.

Egy pizzázóban dolgozom heti 5, napi 15 órákat.

A fizetésem 340.000ft.

Egyáltalán nem átlagon felűli a fizetés óraszámhoz képest

2021. aug. 4. 21:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát te jó hülye vagy már ne is haragudj. Régen rossz ha a lánynak csak akkor tetszel ha 48 ezres zakó van rajtad 28 ezres pólóval. Az én páromon olyan max 20 ezer forint volt amikor randiztunk. Mégis régóta együtt vagyunk. Fel kell még nonod a kapcsolatokhoz ha azt hiszed ezen múlik.
2021. aug. 4. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!