Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért fáj ennyire a dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ennyire a dolog, hogy egész nap csak zokognék? Más is így volt?

Figyelt kérdés
Csak randizási fázisban voltunk, 2-3 hétig találkozgattunk. Az utóbbi napokban nem keresett, nem válaszolt. Míg végül kinyögte, hogy ez neki nem fog működni. :(( Úgy, hogy előtte nagyon nem ezt mondta, már tervezgettünk csomó mindent. Nem kérdeztem rá, hogy mi van, mert nem akartam veszekedni, megalázkodni, vagy sírni. De így annyira letört, hogy azóta nem bírok semmit se kezdeni magammal, szerelmes lettem. Mennyi idő, míg túljutok ezen? Nem fogom tudni elfelejteni. Szerintem végig ismerkedett mással, és csak másodhegedűs lehettem. De már az elején mondogattam magamnak, hogy túl jó lenne hozzám, ne vegyem komolyan, de mégis az ellentétét csináltam, és most csalódnom kellett. Mit tegyek, hogy elfelejtsem? Üresen telnek a napok azóta, és csak sírni tudnék, nem akarok semmit se. Miért fáj ennyire egy ilyen?

2021. júl. 9. 00:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Voltam így, igaz ott 2 hónapig ment a hülyítés, de bennem is bennem volt a túl szép hogy igaz legyen érzés. Sajnos az alatt az idő alatt beleszerettem ahogy kell, utána meg ugyanígy leépített és végül közölte hogy mégsem szerelmes. 1 héttel előtte még állítólag marhára az volt.

Volt 2 szar hónapom, aztán lassan elmúlt. Randizgattam sokat, hogy addig se rá gondoljak. Valahogy te is töröld ki őt.

2021. júl. 9. 00:34
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

A mantrád, hogy túl jó lenne hozzám a legnagyobb butaság! Húú de szerelmes lettél 2 hét alatt, hidd el, azt sem tudod, hogy mi az.

Nem lehet, hogy tini kategóriából tévedtél el, mert azt hiszed felnőtt vagy 18 után? Hány évesek vagytok?

2021. júl. 9. 00:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre az a legjobb megoldás ha keresel valaki mást.
2021. júl. 9. 00:52
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Ami nem kolcsonos amiatt kar sirni. Csak a fontos dolgokkal foglalkozz es legyen tobb onbecsulesed. Ne a masiktol tedd fuggove az ertekesseged. Tobbnyire ezert faj ennyire. Lejjebb viszi az onbizalmadat, ami mar amugy is elegge lent van es ugy erzed, hogy nem vagy eleg jo. Masreszt nagyon beleeled magad dolgokba, nem lehet tervezgetni egy alig ismert emberrel. Legyenek hatarozott elveid, ha valakivel nem mukodik azt egyszerre elengeded, mert ugyis toxikus lenne es egyoldalu, ertelmetlen kapcsolat. Nem minden veszteseg rossz. :) Ha osszeillettetek volna nem igy alakult volna. Miert sirnal egy olyan ember utan, akivel amugy sem lett volna jo max a fejedben? :)
2021. júl. 9. 01:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért fáj ennyire, mert néhány hétig kifejezetten nagy dózisban kaptad a dopamint, az endorfint, a szerotonint és az oxitocint. Ezek kőkemény drogok, és jelenleg épp az elvonási fázisban vagy, amikor ezek helyett leginkább csak stresszhormonokat termelsz. Tökmindegy, mennyi ideig tartott a "szerelem", mindenkinek fáj, amikor pofára ejtik.

Hogy ez az állapot mennyi ideig fog tartani, megjósolhatatlan, gyászold meg, sírd ki magad, panaszkodj, írj naplót vagy akármit, aztán próbáld elengedni és elfogadni, hogy nem ő volt a neked való. Ezután pedig keress olyan elfoglaltságot, amiben örömödet leled. Járj társaságba, ismerkedj, és vedd észre, hogy vannak más fiúk is.

2021. júl. 9. 04:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most ugyanebben vagyok. Azzal a különbséggel, hogy 10 hónapig voltunk együtt. Olyan gyomrost kaptam, hogy még most sem kapok levegőt. Ma egy hete, hogy kitett. Semmi előjele nem volt, azt hittem minden ok. Kétszer rogytam földre eddig. Szó szerint, mint egy szaros gyerek, zokogok és mit egy zombi járok kelek, pedig 40+ -os vagyok. Csak az idő oldja meg.
2021. júl. 9. 06:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Beleélted már magad, kezdett kialakulni a kötelék, az érzése, szerelem akár. Normális, hogy ha megszakad, akkor az letaglózóan hat rád. Ilyenkor nem is tudsz mást csinálni nagyon... sírd ki magad! Gyászold meg őt, a lehetőséget, amit elképzeltél vele! Tovább kell lépned...

Javaslom még a figyelemelterelést. Igyekezz a napjaid minden percére programot találni. Sport, tanulás, munka, család, barátok, ügyintézés, stb... ezek segítenek túllendülni a jelenlegi válságodon.

És nem akarlak elkeseríteni, de még sokszor leszbilyen, hogy az életedben nem úgy alakulnak majd dolgok, ahogy elképzelted. Nyilván egy kibontakozó szerelem elhalása talán mindennél jobban fáj, de az élet nem csupa szórakozás. Ha nem edződsz meg, minden csalódásnál összeomlasz, akkor hamarbelsodor a világ zuhataga... Tanuld meg irányítani az életedet!! Önismereti könyveket javaslom.

2021. júl. 9. 07:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Veszprémi vagy kérdező?
2021. júl. 9. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!