Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a szerelemnek, ha az egész mindössze a szerencsén múlik?
A szerelem vagy jön, vagy nem. Ha jön, és elmúlik, általában el is hagyják a másikat, mondván "elmúlt a szerelem". Hát akkor aztán tényleg nagyon szerethette a másikat!
Szerintem (nekem legalábbis) sokkal többet ér maga a szeretet, amihez társul vonzalom.
Szerelemre nincs szükség, mert ha véletlenül mégis vége lenne a kapcsolatnak, sokkal könnyebb elengedni a másikat (tudom, tapasztalatból), nincs akár évekig tartó szenvedés.
Akkor mi értelme van ennek az egésznek, ha mindössze szerencse kérdése? Arról nem beszélve, hogy milyen beteges dolgokat szül az egész, ezernyi féltékenység, 2 percre nem hagyják egymást nyugton a "nagy szerelmesek" (nem mindenki), ráadásul sokszor marják is egymást (akkor az meg miféle szeretet???).
Én a szeretetre, és vonzalomra szavazok, és egymásnak meghagyni a szabad teret. Mert ez a szerelem "egy nagy idiótaság".
30F
Igen, ez így leírva tényleg szép és jó, sőt, logikus is!
És vannak házasságok is amik ezen elv mentén kötettek.
A probléma akkor is a szerelem marad. Leélnek X évet stabil kapcsolatban a felek, hogy tudják mit vállaltak, majd valaki találkozik a nagybetűs szerelemmel és borul minden józan számítás.
De amúgy tényleg kiváló gondolat szerintem! Csak ehhez az ember túl hormonvezérelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!