Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi értelme van a szerelemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van a szerelemnek, ha az egész mindössze a szerencsén múlik?

Figyelt kérdés

A szerelem vagy jön, vagy nem. Ha jön, és elmúlik, általában el is hagyják a másikat, mondván "elmúlt a szerelem". Hát akkor aztán tényleg nagyon szerethette a másikat!

Szerintem (nekem legalábbis) sokkal többet ér maga a szeretet, amihez társul vonzalom.

Szerelemre nincs szükség, mert ha véletlenül mégis vége lenne a kapcsolatnak, sokkal könnyebb elengedni a másikat (tudom, tapasztalatból), nincs akár évekig tartó szenvedés.

Akkor mi értelme van ennek az egésznek, ha mindössze szerencse kérdése? Arról nem beszélve, hogy milyen beteges dolgokat szül az egész, ezernyi féltékenység, 2 percre nem hagyják egymást nyugton a "nagy szerelmesek" (nem mindenki), ráadásul sokszor marják is egymást (akkor az meg miféle szeretet???).

Én a szeretetre, és vonzalomra szavazok, és egymásnak meghagyni a szabad teret. Mert ez a szerelem "egy nagy idiótaság".

30F

2021. márc. 28. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Fajfenntartás....
2021. márc. 28. 19:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség. Az inkább a szexre vonatkozik. De a kérdésem nem a szexre irányul, mert annak látom értelmét nagyon is.
2021. márc. 28. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, ez így leírva tényleg szép és jó, sőt, logikus is!

És vannak házasságok is amik ezen elv mentén kötettek.

A probléma akkor is a szerelem marad. Leélnek X évet stabil kapcsolatban a felek, hogy tudják mit vállaltak, majd valaki találkozik a nagybetűs szerelemmel és borul minden józan számítás.

De amúgy tényleg kiváló gondolat szerintem! Csak ehhez az ember túl hormonvezérelt.

2021. márc. 28. 19:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nem vágyom szerelemre egyáltalán. És nekem ahhoz alaposan meg kell ismernem a másik felet, hogy szeressem (nem feltétlen szerelemmel!). Hormonvezérelt vagyok, de nem szerelemre, hanem szexre vágyom, egy szeretett személlyel, aki vonz. Nem hiszem különben sem, hogy akkora szerelem jönne bármikor is, és különben is, ezen fölösleges gondolkodni szerintem.
2021. márc. 28. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ahogy idősödő már tudom ezt kezelni. Már nem tud az a lila ködös eszveszejtő szerelem hatalmába keríteni ha én nem akarom. Nem irányítja az életem. Vonzalom ha van, az jó szexhez. No vagyoj
2021. márc. 28. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogy incelként fogalmad sincs a szerelemről, hiszen sose volt és sose lesz részed benne. Szánalmas a nyávogásod, nem csoda, hogy nem kellesz a nőknek. Azt elhiszem, hogy szexre vágysz :D de remélem, a hormonjaid nem vezérelnek arra, hogy erőszakot kövess el valakin.
2021. márc. 29. 11:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Te ostoba, ennyire ismersz engem? Hol mondtam én, hogy sosem volt részem a szerelemben, és nem kellek a nőknek? Nem gondolod, hogy épp azért tudok ilyen véleményt formálni, mert pont hogy volt benne részem bőven? Gondolkozz már! Ja, nincs mivel. Bocsánat. :) Ne magadból indulj ki "incelkém".
2021. márc. 29. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!