Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudsz mondani egyetlen (! ) normális érvet, hogy mi értelme a szerelemnek?
Természetesen az evolúciós előny, és a drogos állapot jó érzése mellett.
Na, várom.
Valahogy sejtettem, hogy ilyen irgalmatlan nagy hülyeségeket fognak ideírni, mint a 2-es. Erre még csak nem is reagálok.
Egyéb vélemény?
Több éves parázna életmód után, aztmondom, én aki nem hitt a szerelemben, hogy már csak az ha a szerelmeddel fekszel le az összehasonlíthatatlan azzal mikor csak egyéjszakás.
Másfelől meg akibe szerelmes vagy, akkor ő nem csak a barátnőd hanem a társad. Egy olyan ember akivel együtt nézhettek szembe az élet buktatóival. Mondom mindezt úgy, hogy rühelltem a szerelmet, megvetettem sőt egyenesen elítéltem, na aztán egyszer csak berongyolt az életembe.
Ezek már jobbak, mint a 2-es ostoba, női válaszai.
"Több éves parázna életmód után, aztmondom, én aki nem hitt a szerelemben, hogy már csak az ha a szerelmeddel fekszel le az összehasonlíthatatlan azzal mikor csak egyéjszakás."
>Ne haragudj, de nekem olyannak tűnsz, mint egy ateizmusból megért keresztény. Ahogyan viszont a kereszténység sem lesz hiteles azért, mert szemléletet váltottál, úgy a szerelmünkkel való lefekvés sem lesz másabb.
"Másfelől meg akibe szerelmes vagy, akkor ő nem csak a barátnőd hanem a társad. Egy olyan ember akivel együtt nézhettek szembe az élet buktatóival."
>És egy olyan ember, aki lelép akkor, amikor azok a buktatók elérik a tűréshatárát.
"Mondom mindezt úgy, hogy rühelltem a szerelmet, megvetettem sőt egyenesen elítéltem, na aztán egyszer csak berongyolt az életembe."
Na, most aztán jól megmondtad a magadét.
De köszi a választ, mert legalább voltak érveid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!