Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a szerelemnek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 11:13
1/11 anonim válasza:
Értelme nem sok van, ez így igaz. A nagytöbbség mégis "belefut" legalább egyszer. Hogy én hogyan kerülöm el ennyire profin, az már más kérdés. Pedig nem ártana egy kis kábszeres lebegés az élet mocska felett pár méterrel.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz. Viszont többnyire nők provokálják ki. Ha nekik nem lenne rá igényük, akkor senki sem foglalkozna ezzel a butasággal.
2019. máj. 25. 11:21
3/11 anonim válasza:
A szerelem un. érzelem, aminek annyi értelme van, hogy akkor is csinálj dolgokat, ha annak semmi értelmét nem látod:) Az élet sokszor nem az értelemről, hanem az érzelmekről szól, amik az életed minőségét nagyban befolyásolják:)
4/11 anonim válasza:
Barcsak ne lenne..es barcsak en is elkerultem volna.irigylem azokat akik mrg nemvoltak :(
5/11 A kérdező kommentje:
Én talán voltam, ezért kérdezem.
2019. máj. 25. 11:51
6/11 anonim válasza:
Nemtudom mi értelme van, de bárcsak megszünne létezni!
1-es piszkosul szerencsés vagy , örülj neki nagyon!
7/11 anonim válasza:
Szerintem értelme nem sok van,viszont ha kölcsönös az szép tud lenni.
8/11 anonim válasza:
Akkor lenne értelme, ha őszintén, tiszta szívből tudnék szeretni valakit, de eddig erre még nem volt példa.
9/11 anonim válasza:
"Mi értelme van a szerelemnek?"
"Én talán voltam, ezért kérdezem."
Úgy látom, te még 12 éves lehetsz. Majd rájössz te is mi az a szerelem és nem fogod ezt mégegyszer kiírni.
10/11 anonim válasza:
A csalódás, egyben a tapasztalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!