Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan hogy valaki egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valaki egész életében nem talál párt?

Figyelt kérdés

Annyi lánnyal ismerkedtem már de még sosem volt barátnőm.

Szerintem a legtöbb fiúnak nem ilyen nehéz ez.

Rossz hogy évek óta nem jutok előrébb a barátnő dologban. Szinte állandóan ez jut az eszemben és emiatt ideges, nyugtalan vagyok.

Akik jól vannak szocializálódva azoknak gondolom könnyen megy a pártalálás.

Nagyon rossz érzés ez hogy évek telnek de egy lányt sem "lép" be az életembe.

Egyik legnagyobb vágyam már hogy legyen barátnőm de nem akar ez összejönni.

2021. jún. 21. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Van! Hogyne lenne olyan ember. Általában azokkal fordul ez elő, akik erdeti társkeresési módszerük nem megfelelő, de ennek ellenére nem változtatnak a szisztémájukon. Tudod, aki hülye, tanul! Aki nem, az is marad. Pl. a szociális kompetenciák is fejleszthetőek. Minden ajtó nyitva áll, Kérdező.
2021. jún. 22. 06:18
 2/2 anonim ***** válasza:
49%

Van. törődj bele, hogy lehet, hogy életed végéig egyedül fogsz maradni.

Ha tudnád, hogy így lesz, mit tennél a hátralevő életedben?

2021. jún. 22. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!