Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 hónapja szakítottak velem ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja szakítottak velem , és azóta sem tudom feldolgozni , mindennap azon töprengek hogy miért történt minden így , illetve azóta sötétségben és ürességben látom az egész világot , megöl a magány , lányok nem írnak vissza mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 5. 17:45
 1/6 A kérdező kommentje:
22 éves fiú vagyok
2021. ápr. 5. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudom milyen rossz. Engem is az első szerelnem kihajított. Azt hittem belepusztulok a magányba. Sajnos csak idő fog gyógyírt jelenteni. Nekem is 1,5 év volt mire túl tudtam lépni rajta.
2021. ápr. 5. 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:
jézusom , addig belehalok a fájdalomba.. szégyelnem is nagyon , ezért csak itt merek róla beszélni.. 3 hónap , 1/4 év mégis borzasztóan fáj a mai napig.. az emlékek megölnek.. hogyan tetted túl magad rajta? ez a járvány is rátesz , és korlátoz mindenben.
2021. ápr. 5. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látod minden nap, akkor pár hét és jobb lesz. Nekem munkahelyen van az az ember, akibe totál szerelmes vagyok, de ő már N szeret engem, csak kihasznál.. nekem minden nap látnom kell.. kivagyok
2021. ápr. 5. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem 2019 júliusában volt egy 1,5 hónapos kapcsolatom. A fiú teljesen magába bolondított. Kb a feleségének tekintett (tudom, így furán hangzik) Majd kitalálta, hogy ez mégsem megy.

Nemrég léptem túl rajta.... elég nehéz volt. Mely depresszióba is estem.

De itt vagyok, most újra ismerkedem... :)

2021. ápr. 5. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sorozatnézéssel tettem túl magam rajta. De azt tudd, hogy az csak tüneti kezelés. Fejleszd magad, ez a társfüggőség tünete, idővel túl leszel rajta ha te is akarod.
2021. ápr. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!