Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csalódott lányok, akik áttérte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódott lányok, akik áttértek a leszbikusságra, nektek bejött a váltás?

Figyelt kérdés

2021. jan. 9. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
nagyon sok csaj fejében megfordul ez a gondolat, miután csalódott sokat, de a többség el is veti szinte azonnal. esetleg van olyan hogy épp egy érzékeny csalódott pillanatában kapja el egy leszbi és beleviszi a dolgoba kipróbálásra. de én azt mondom, ilyenkor nem az érzelmekre kell hallgatni, mert azok most torzak. halgass a biológiára, az ösztöneidre. ha férfit kívánsz szexuálisan, akkor nem való neked nő, akárhogy belemagyarázod. fölösleges még belemenni is, csak megbánod és szégyellni fogod. aki leszbi, nem a csalódások miatt az, hanem kicsi korától erre izgul fel, esetleg gyerekkorában szexuális erőszak érte és emiatt lett ilyen.
2021. jan. 9. 20:06
 2/9 anonim ***** válasza:
7%
Szerinted osszes ferfi mint a volt parod vagy csak ilyeneknek mondasz igent
2021. jan. 9. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Valasz inkabb egy rendes sracot ne egy alfa hímet
2021. jan. 9. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Csak akkor jöhet be a lányoknak a többi lány, ha biszexek vagy leszbik. Attól hogy egy heteró lány csalódott, meg nem fog felizgulni egy punci láttán.
2021. jan. 9. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

"Attól hogy egy heteró lány csalódott, meg nem fog felizgulni egy punci láttán."

Ott a pont!

2021. jan. 9. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
9%

Nekem egy leszbi azt mondta hogy azert váltott mert a pasik nem is tudnak a nőkkel bánni(szex terén), meg mindig elkapott tőlük vmit és teljesen elege lett.

De azt látni kellett volna ahogy mindezt mondja, azzal a pasikból teljesen kiábrándult tekintettel és csalódással es valami szomorusággal is.

2021. jan. 9. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
13%
*én sem az első 2 sractol tudtam meg hogy valojában mi a jo a szexben meghogy egyáltalán az jo. Ezt mondjuk osztom.
2021. jan. 9. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy valaki a csalódásai miatt szexualitást vált. Elhitetheti magával egy heteró nő, hogy "mostantól ő leszbikus, mert minden pasi hülye", de ezzel saját magának hazudik. Plusz nem fair a leszbikus vagy biszex lányokkal szemben sem, hogy heteróként odaállítasz ismerkedni velük, pedig nem is vonzódsz hozzájuk. Nem egy ilyen nővel találkoztam társkereső oldalakon, és mindig próbáltam elmagyarázni nekik, hogy legyenek azzal akihez tényleg vonzódnak és hogy nem mindenki hülye a célcsoportjukban. Hát nem mindig volt könnyű menet. És nem is szívesen töltöm már ezzel az időmet, olyanokkal szeretnék ismerkedni, akiket ténylegesen érdekelnek a nők.

Egy leszbikus.

2021. jan. 10. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:
93%

"Nekem egy leszbi azt mondta hogy azert váltott mert a pasik nem is tudnak a nőkkel bánni(szex terén), meg mindig elkapott tőlük vmit és teljesen elege lett."

Vagy kamuzol, vagy hazudott neked.

2021. jan. 10. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!