Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódott lányok, akik áttértek a leszbikusságra, nektek bejött a váltás?
"Attól hogy egy heteró lány csalódott, meg nem fog felizgulni egy punci láttán."
Ott a pont!
Nekem egy leszbi azt mondta hogy azert váltott mert a pasik nem is tudnak a nőkkel bánni(szex terén), meg mindig elkapott tőlük vmit és teljesen elege lett.
De azt látni kellett volna ahogy mindezt mondja, azzal a pasikból teljesen kiábrándult tekintettel és csalódással es valami szomorusággal is.
Olyan nincs, hogy valaki a csalódásai miatt szexualitást vált. Elhitetheti magával egy heteró nő, hogy "mostantól ő leszbikus, mert minden pasi hülye", de ezzel saját magának hazudik. Plusz nem fair a leszbikus vagy biszex lányokkal szemben sem, hogy heteróként odaállítasz ismerkedni velük, pedig nem is vonzódsz hozzájuk. Nem egy ilyen nővel találkoztam társkereső oldalakon, és mindig próbáltam elmagyarázni nekik, hogy legyenek azzal akihez tényleg vonzódnak és hogy nem mindenki hülye a célcsoportjukban. Hát nem mindig volt könnyű menet. És nem is szívesen töltöm már ezzel az időmet, olyanokkal szeretnék ismerkedni, akiket ténylegesen érdekelnek a nők.
Egy leszbikus.
"Nekem egy leszbi azt mondta hogy azert váltott mert a pasik nem is tudnak a nőkkel bánni(szex terén), meg mindig elkapott tőlük vmit és teljesen elege lett."
Vagy kamuzol, vagy hazudott neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!