Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a nagy váltás tarskereso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy váltás tarskeresokon?

Figyelt kérdés

Hosszú ideig a pasik epkezlab bemutatkozo szöveget se tudtak írni magukrol meg hogy mit keresnek csak szexpartnerkereso oldalnak hasznaltak.

Most meg nagy komoly dolgokat írnak,nagy színes bemutatkozasokat sok mindent belső tulajdobsagrol meg még idezetek hasonlatos. Mi lett ezekkel a másikkal? Mi ez a nagy váltás? Eddig mind titkolta ha szeretett volna baratnot jatszottak a kemény fiut h előbb szex utana majd esetleg meglatjak.

És a tetejebe még azt is odairjak h csak komoly kapcsolat érdekli őket mas ne is irogasson. Ezen jót rohogtem! Most ki hiszi ezt el nekik,ha mondjuk egy szupertestu nő szexet akar ők majd visszautasitjak vagy mi? :D Vagy ez azért van kiirva h elkeruljek azokat akiket meg kell hivni ide oda h anyagilag ne húzzák le őket vagy mi van most?

2019. okt. 3. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Most is kevés, aki rendes szöveget tud írni.

Az idézetekkel meg a viccesnek látszani akaró szösszenetekkel csak próbálják jobb színben feltüntetni magukat, de beszélgetésnél ez ki is derül.

Sokan most is annyit írnak csak, hogy "nem tudom, mit írjak ide, beszélgessünk..." és társai.

2019. okt. 3. 16:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Így akarnak szexelni a nőkkel. Mert beveszi majd egy naív csaj a dumáikat aztán hopp ott van a csalódás.
2019. okt. 3. 16:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyat keress aki a hibáit is leírja és kevésbé direktben akarja eladni magát.
2019. okt. 3. 16:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg velem akadtok össze kedves hölgyeim jó dolgotok lesz mert amit kiírtam az is a célom, semmi álságos kedveskedés vagy utólagos meglepetés, hogy mégis csak testiség. :)
2019. okt. 3. 16:57
 5/13 A kérdező kommentje:

En nem hiszem h mind csak szexet akar,olyan nőt akit mas is használ! Az nem növeli ugy az onbecsulesuket ha nem tudnak egy normál barátnőt felmutatni.

Ez nagy tévedés,mivel idősebb nők is bejönnek nekik de azzal nem.akarnak tartosat tehat sokan tényleg baratnot keresnek. Csak mindenki mast mondd. Nem tudom ferfiak hány % keres baratnot hany meg csak szexet. Tudom ez huszon harmincas negyvenes korosztályban is valtozik az arány. De gőzőm nincs h mennyi lehet az arány.

A masik becsapo dolog sok azt mondja csak lazat keres olyannak aki neki kapcsolatra nem jön be de ezek komoly baratnot keresenek. Csak sokan ezeket még a szexet keresokhoz számítják.

2019. okt. 3. 17:07
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

:D Már megint a társkeresős csaj! :D

Mennyi kérdést teszel még fel a mai nap???

2019. okt. 3. 17:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Biztos h keversz vkivel
2019. okt. 3. 17:17
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

A pasik általában eddig is írtak épkézláb bemutatkozó szöveget, ellentétben a nőkkel, akiknél már az is nagy dolog, ha ennyi van: "csak komolyat".

Nem kell hamukálni, sok éve felkukkantok a társkeresőkre, és a nők pityergéseit ellenőrizve női kamuprofillal is szétnéztem, és láttam a dolgokat.

2019. okt. 3. 17:32
 9/13 Noren1989 ***** válasza:
75%
Én màr csak annyit írok ki, hogy "174/70, 18/4" . Szerintem semmi mellékes lözung nincs benne...
2019. okt. 3. 17:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Melyik univerzumban látod ezt?
2019. okt. 3. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!