Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a nagy váltás tarskereso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy váltás tarskeresokon?

Figyelt kérdés

Hosszú ideig a pasik epkezlab bemutatkozo szöveget se tudtak írni magukrol meg hogy mit keresnek csak szexpartnerkereso oldalnak hasznaltak.

Most meg nagy komoly dolgokat írnak,nagy színes bemutatkozasokat sok mindent belső tulajdobsagrol meg még idezetek hasonlatos. Mi lett ezekkel a másikkal? Mi ez a nagy váltás? Eddig mind titkolta ha szeretett volna baratnot jatszottak a kemény fiut h előbb szex utana majd esetleg meglatjak.

És a tetejebe még azt is odairjak h csak komoly kapcsolat érdekli őket mas ne is irogasson. Ezen jót rohogtem! Most ki hiszi ezt el nekik,ha mondjuk egy szupertestu nő szexet akar ők majd visszautasitjak vagy mi? :D Vagy ez azért van kiirva h elkeruljek azokat akiket meg kell hivni ide oda h anyagilag ne húzzák le őket vagy mi van most?

2019. okt. 3. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elkezdtél idősebb férfiakat is nézni?
2019. okt. 3. 18:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Te mennyit ittál kérdező? Én évek óta mindig komolyat akartam és normálisan kitöltött profilom volt.
2019. okt. 3. 18:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#9 lol igen, én is tavaly a már "kapjátokbejó" szakaszomban a jobbra balra húzogatósnál kíegészítettem a magasságomat: "188/20 cm" :D

Aztán párszor lefeküdtünk egy csajjal aki elmondta, hogy erre figyelt fel, hogy elsőre nem tudta mi az, aztán leesett.

2019. okt. 3. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!