Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket boldoggá tesz az elutasított lány szenvedése?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 15:33
1/10 anonim válasza:
milyen szánalom élet kell ahhoz, hogy valakit az elutasított lány szenvedése tegyen boldoggá?
2/10 anonim válasza:
Csak a pszichopata vagy szadista embereknek okoz ez örömet - mindkét nem esetén. Esetleg pár pillanatra annak aki megbántva érzi magát, de ők szégyellik magukat később.
5/10 anonim válasza:
Nem azert utasitanak el, hanem mert nem kellesz. Neked jolesik elkepzelni, hogy pusztan szadisztikus okokbol ert kudarc, de az igazsag egyszerubb, es nehezebb elviselni, ugye.
6/10 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, de nem lennék tőle boldog.
7/10 anonim válasza:
Nem, csak kínos.
De tudod egy kapcsolathoz két ember kell.
8/10 anonim válasza:
De mit szeretnel? Valaki befogott orral, szemmel csokoljon, dugjon, mikozben nem akar teged? Te vagy beteg.
9/10 peca1000 válasza:
Dehogy!
Nem egyszer én vígasztaltam, és nyugtattam őket, hogy ez nem a világ vége, mégha közel is áll hozzá :)
10/10 anonim válasza:
Az elutasított lány szenvedése hidegen hagy bennünket, ill. néha talán sajnálatot vált ki, de ez minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!