Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet olyan, hogy egy lány, aki elutasított, egyszer meggondolja magát?
100-ból 1 esetben. Ha visszautasít annak oka van, ritkán szokott fordulni a kocka.
Itt azt kéne megtudni, hogy mi a baja, ha csak az időzítés nem volt jó akkor lehet esélyed, ha úgy tekint rád mint a kisöccsére akkor felejtős.
Van ilyen. Nálam 3x fordult elő idáig. De azt hozzá kell tennem, hogy az elutasítás és összejövetelek között több év telt el (3-7). Időközben nem ők változtak meg, mert az emberek jellemzően nem változnak, legalább is a többségük. Én változtattam magamon sok-sok év alatt. Már más személyiség vagyok, mint voltam. Ez volt az oka, hogy végül igen-t mondtak. És ők kerestek, én békén hagytam őket. Véletlen futottunk össze.
33F
Utasítottam el pasit mert nem jött be, fizikailag, intellektuálisan, vagy nem volt meg a szexuális vonzalom. Többször utasítottam el azért is mert nagyon jó pasik voltak, túlságosan jók, azt gondoltam akkor ott nem elég érettek egy komoly kapcsolatra, vagy túl sok a nő körülüttök. Az utóbbinál volt akivel összehozott a sors újra véletlenül, kapcsolat is lett belőle, nem tartott örökké, de jó volt.
Ha a lány azt mondta legyet barátok az a legrosszabb, vagy másba szerelemes, holott valójába nem is igaz, ilyen esetbe ne reménykedj.
Ha nem adott okot, akkor talán reménykedhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!